Dagens outfit


Ska snart till stan

klockan 16.00 kommer pappa och hämtar mig, då ska vi in till stan..
shoppa litem ut och äta och sen blir det bio! :) hörs senare!
puss!  ♥

Gårdagens outfit


Örhänge och halsband från Erica
jeansjacka från Cubus
Tunika från BikBok
Tights från GinaTricot

igår, 090729

Fick gå upp vid 10 igår, klä på mej och lite sånt och packa. halv 12 tog ja moppen till Issa och direkt då åkte vi till gokart banan :)
Lite nervös, eftersom jag är så dålig.. haha! xD Men det var så kul, fast jag kom sist... men jag var lika glad för det!
Jag var ju sist men ändå bara 4 sekunder långsammare än den snabbaste :) Så det var faktiskt riktigt kul, fast Issa snurrade ut på banan och kom mitt vi vägen, självklart kom jag i full fart och körde rätt in i henne, HAHAHHA! 
dom sänkte inte ens farten på min gokart, dom jävlarna :P men det var jag fan glad för.
Hade ont i benet efter att ha fått en smäll när jag krockat med henne, och jag kan säga att nu är den inte så fin.... haha.
Men senare när vi kom hem så duschade vi och sånt och tog senare bussen in till stan för vi skulle till Fredrik och se deras nya lägenhet och ut och äta och sånt.
Vi var hos Mikaela och Timmt och var där en stund, pratade i mikrofon och skrattade.. lättroade? haha!
Så tog vi 11 bussen hem på kvällen och var framme vid 12, så tog jag moppen hem, lite läskit :P Fast vid halv 2 fick jag och Fia för oss att vi skulle till nyängen, eftersom det är den enda  "affären" som har öppet dygnet runt :) Så vi tog hennes moppe dit och sen hem..  satt uppe till 3, sen typ dog vi i sängarna, haha! så jävla trötta! 
men hade en superkväll! :)

Issa spelar rally hos Fredrik

mitt lår sen krocken med Issa, hahah! xD


Dansat idag ;)

Yes, idag hade vi dansträning då.. 
har verkligen saknat dansen extremt mycket! och det va så himla kul! Men det känns verkligen att jag inte dansat på ett tag nu.
Är lite stel och seg i kroppen, och gjorde ite missar på dansen, eftersom det är inte själva terminen som börjat utan träning på våran förra dans som vi ska ha på torgfesten i Säffle! :)
Vi skulle ju ha träning på torsdag också men det blev inget eftersom vi kunde den så pass bra! haha, gött de, så blir det sola med Issa på torsdag istället och på kvällen bio med pappa.. :)


Men min dag idag:
klockan 12.00 tog jag mopeden till Issa, kom dit och vi va där en liten stund innan vi blev skjutsade av hennes föräldrar till Säffle för vi skulle dansa ju :) Efter dansen följde Mikaela med oss hem och jag och Issa åkte och köpte grejjer till sallad och gjorde dessutom vitlöksbröd i ugn och så bjöd vi henne på det. och det blev sååå gott! :D
Sen kollade vi på barnfilmer (töntar ;) klart att vi är) bland annat; Mulan, Lejonkungen, Pinnoccio (stavning?) och så tror jag att vi inte kollade på några mer, haha!
Senare kom iallafall Timmy och hämtade Mikaela hemma hos mej och klockan var runt 10 halv 11 på kvällen och Timmy fick min disco kula ;) haha.. Så jag skjutsade hem Issa och drog sen till mamma, eftersom vi varit hos pappa hela tiden.
Så nu sitter jag och Sofia i min säng och sötisvovven Kajsa ligger under hennes säng, haha! Men ska nog snart sova.
Ska upp vid 10 imorgon typ och göra mej iordning och packa kläder och smink inför kvällen och göra mej iordning lite och halv 12 tar jag moppen hem till Issa och sen bär det av till gokart banan som vi ska köra.. och hennes pappa har redan börjat håna mej typ xD för att jag är så kass på att köra, HAHAH!
Men nu ska ja kolla lite på tv å nörda lite vid datan,
pusspuss ♥

HAHA! har bakat ;)

visst ser det mumsigt ut? ;)
hade tråkit så jag bakade förut :)


Jag vill ha...

1.
 
Manikyr


2.
Rosa kamera


3.
Rosa mobil

4.
Rosa laptop


Någon som kan köpa detta till mej eller?
önskar fan ja vore rik eller var helt vuxen med jobb och kunde tjäna pengar, lätt att detta skulle bli på en gång ;)
men annars kan man ju alltid drömma!
Me  Pink

090727

Hallå!
vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu..
men jag har iallafall nyss kommit hem typ, har vart hos Isabelle och lämnat tillbaka filmerna vi hyrt och kollade lite på tv, Top Model. (älskar programmet!)
Sen gjorde vi inte så mycket, tog mopeden till borgvik och gick runt lite, men det var typ inga där, det är inte så konstig när vädret är skitkasst! Föressten så har jag lånat Sofias moped ;) Den är trimmad och det är ju lite roligare om man kommer snabbare fram! :) Men Hasse ska lämna in den så de ska fixa med den, så den går i 50 igen,.. fan vilken tråkmåns!
Men nu sitter jag i sängen och gör absolut ingenting,. kul.. not.. men jag börjar bli trött.. redan nu, haha! xD
funderar på om jag ska sova hos Issa inatt, men vet faktiskt inte om jag orkar ;P hah!
hare gött! <3

Detta ska göras under veckan

 Dansträning (3 dagar) 
 Bjuda Mikaela på middag
 Bio
 Gokart
 Dansuppvisning
 Fest




090725

Godmorgon!
Vaknade vid 11.30 idag, gick upp och såg solen skina ute! :D Men nu är den typ borta igen ;/
Idag vet jag inte va de blir faktiskt, jag och pappa ska äta tacos sen och efter det ska vi ut och gå :) och jag hoppas vi får lite sunshine då. men efter vet jag inte faktiskt.. kanske Issa.. vem vet :)
haha, men nu orkar jag inte skriva mer, blir uppdatering senare!
kramar! <3

090724

tjosan
Idag har det inte hänt mycket.. vaknade vid 10, egentligen skulle jag och Issa ut och springa vid 1 men de blev inge, istället duscha jag och drog sen till henne, pratade och spelade lite kort, haha..
Sen drog vi till hennes kusin Amanda, hon kan typ prata nu, så söt! Så vi skulle passa henne medan hennes mamma var på Ö&B :) Så vi gick en långpromenad... typ xD först till ICA och köpte glass, och jag var så snäll idag så jag bjöd både Issa och Amanda ;) känner mej så snäll!!! 
Sen gick vi ner till tågstationen eftersom Erica väntade på tåget där och vi ville säga hejdå en sista gång innan hon åkte hem :) så vi satt och pratade tills klockan blev halv 5, då kom tåget och sen åkte hon iväg :/ men jag och Issa fortsatte hemmåt.. haha och jag har skavsår efter mina flipflops.. buhu :(
Men vi kom hem och  lämnade Amanda sen drog vi hem till Issa, la oss i hennes säng och kollade på Ice Age 3, haha skit kul! men Issa somnade på min axel, så söt! <3
Men när filmen var slut vaknade hon, haha och käkade lite nötkräm innan hon följde mej hem.. och då var typ klockan bara halv 8, haha! tidigt... vafan?
Så ja kom hem, åt lite och sen ringde hon, frågade om vi kunde hitta på något senare, typ åka till Anton och Danne, men jag känner verkligen inte för det ikväll,. har sovit lite dåligt inatt och är trött och vill bara sitta i mjukiskläder.. så jag sätter på en film om ett tag.. så får vi se om Issa drar dit ensam xD haha.
ha de gött! <3


Cola med vanilj och körsbär

Har verkligen glömt hur vaniljen smakar.. och körsbär hade jag aldrig smakat på..
Men i måndags när Erica kom så hade hon med sig en vanilj och en körsbär, tydligen finns dom inte här i värmland ;/
men det satt vi och drack på kvällen.. så gott! och ingenting slog vaniljen, haha.. kom tillbaka med den hit igen!
eller vet någon om det finns någonstans i närheten att köpa? :)


Dags att sova..

usch, nu är ju klockan runt halv 4.. börjar bli trött nu, haha..
så vi ska nog lägga oss nu :)
Så skönt nu när jag inte vart så mycket med Gulliver så jag känner ingenting på kvällarna nu eller när jag sover.. så inatt kommer jag också sova underbart sjkönt!
Föressten, idag har jag och Erica städat åt min fisk, haha! xD har inte städat på skitlänge, men nu har han det jättefint! :)



haha, glada Tarzan väntar på att få komma till sitt akvarium! xD

Tagit kort

haha bilderna är inte seriösa, men vi hade inget att göra så jag gjorde iordning Ericas hår och smink och snyggade till henne xD
Så gick vi ut och fotade.. som tur är inga på mej iallafall! :) Så jag bjuder på några bilder, haha.. 
Dom är oseriösa..!! Fast jag tycker hon var fin så! fast inte fundation på läpparna isåfall!

   
  



Dagen:

Yes, vi vaknade vid 11 idag och ghorde iordning oss och sånt, jag fixade mina naglar jättebra, men sen hade jag råkat kleta några ;/
Så jag tog bort allt och ska göra om det sen! :)
Men vi tog iallafall bussen in till Karlstad och kollade i lite affärer, köpte mej en vit tubtopp, nagellack och en väska och så åt vi på kinaresturangen "Nya peking" och det var fan svindyrt! Så nu har jag fan inte så mycket kvar på kortet.. suck!
Men sen hämtade vi ut våra bio biljetter, skulle jhu på bio idag!! ;) Brüno
Så medan vi hade en timme kvar tills filmen skulle börja drog vi runt lite, köpte lite godis inne på nöjesbusiken och stod sen och väntade på att vi skulle bli insläppta.
Och jag måste verkligen säga att filmen... är verkligen sevärd! Den är lite speciell men gud va jag skrattade! haha, så jävla fult så ni anar inte xD Varenda en i biosalen skratta åt denna sjuka film :P
Efter filmen var det 45 minuter kvar tills bussen gick hem, vilket var klockan 22.00.. och det var ganska kallt ute så vi gick in på Donken och satt där till klockan var kvart i, då drog vi dit :) Så åkte vi hela 50 minuter hem, skitjobbigt..  men träffade Issa som följde oss hem och pratade, men sen gick hon hem igen.
Så nu sitter vi här och gäspar, haha.. men strax ska jag fixa mina naglar... IGEN! Så blir det någon bra film :)









Biobiljetten ;)


Jag och Erica på bussen påväg hem :)

Resultat!



Fixar naglar..

jo, fortfarande håller jag på och fixar Ericas naglar :)
är klar med ena handen nu med att sätta på blingbling å gjort fint, nu har jag den andra kvar ;P
snacka om att de tar jävligt lång tid! haha, mina fixar jag imorgon :)
bild kommer sen! 
kraaam <3

Idag kom Erica.. :)

Yes, nu ska ni få höra om min dag..
somnade vid 2 igår och blev väckt 08.40 av att Erica skickade sms om att hennes tåg gick den tiden, haha :)
men sen kunde jag ju inte somna om för ja va älldeles tätt i bröstet ;/ 
Så då gick jag upp å satt och kollade på film med pappa som redan var uppe, sen blev det datorn en liten stund och duschade.. Sen klädde jag på mej och vi drog och hämtade Erica vid tågstationen och medan pappa handlade stod vi å pratade, och då var det faktiskt lite sol! :D
Så drog vi hem, bytte om och sminkade oss och sånt, sen drog vi till Issa för vi skulle till stan och hon skulle med :) så vi åkte in tillsammans och käkade på Subway , skitgott! Där blir det flera gånger ;)
Sen drog vi iallafall runt lite, pratade och kollade i affärer, men vi drog från Issa när Frida kom, så vi drog runt själva å handlade, hittade faktiskt lite. Och hon köpte sig en väska, midjekjol och lite annat :)
Senare så kom Katrin och vi drog runt lite med henne och så kom Frida och Issa igen :) pratade med dom och sen såg vi Mikaela och Timmy, var verkligen tvungen att krama henne <3 Har ju inte sett henne på ett tag, så ska hon komma hem till veckan och hälsa på Gulliver xD haha.
Sen drog vi till bussen + Frida också så satt vi där ett tag och åkte sen hem, Issa blev kvar eftersom hon skulle se på den nya Harry Potter med Mikkan och Timmy, :)
Så vi kom hem och packade upp våra saker, sitter lite vid datorerna nu men ska fixa med naglarna ;)
så pusstja! 





Pissväder

Ligger i min säng just nu och kollar på tv :)
har nyss packat klart allt jag ska ha med till pappa, ska dit om en liten stund, och då blir det väll att hoppa in i duschen, sen ska jag kolla på film har jag bestämt redan nu.
men just nu är mormor och morfar här också, haha dom saknar mej hela tiden typ, lite jobbigt, men aja. :)
Imorgon kommer Erica hem till mej också till på torsdag, så vi ska in till stan, kolla på bio och lite sånt, shopping dessutom, fast ja är typ helt pank ;/ usch!
Men det fixar sig :) På tisdag ska jag träffa Isabelle också, har inte träffat henne på jättelänge så de ska bli så kul!!! :D
men det värsta är att det typ är regn hela tiden, kallt och molning., åh! kan man få lite sommar innan man börjar skolan igen?


Hade lite kul igår...

haha mjo, igår hade vi lite kul :)
Jag, Fia och Tinette drog hem till Lina och skulle fota lite, vårat tema: extrema fjortisar!
haha var lite småkul, laddar upp lite bilder, hehe...







MJ


Victoria igår! :)

Va med Victoria igår då, fick åka från malsjö ända till liljedal, lite jobbig väg, och det är så jävla långt!
Men kom dit iallafall, eftersom Viccy jobbade var det ju dit jag åkte, var där lite till klockan 6 så hjälpte jag henne att plocka ihop och sen drog vi hem till henne :)
Dom hade gäster från kusten där, så fick vi mat... färska havskräftor med bröd och massa gott! En liten stund senare drog vi till någon udde med mopederna, eller iallafall en liten bit, för sen gick vi en mysig skogsväg, haha. Så vi var där och badade, usch va kallt! hahaha.. men det blev lite varmare efter vi varit i en liten stund :) Men sen gick vi upp och satt och pratade lite innan vi klädde på oss och drog hem till henne igen.
Hjälpte henne lite med headern till hennes blogg och så fick vi supergod efterrätt med jorggubbar och pannacotte, det var verkligen mums! 
Och så hade vi haft henne söta kanin Linus inne en stund också, tills han bajsade i hennes säng :s bläää.. haha så han skickade vi ut och satt och pratade sen istället, planerade för en klädbytarkväll någon dag :) Så vi får se när det blir.
Men vid 11 på kvällen åkte jag hem, mötte Sofia vid Kalles och så åkte vi till nyängen för hon skulle ha godis, och inga andra affärer är öppna, bara macken vid Rasta så vi drog dit, och sen blev det äntligen hem! Kom hem någonstans vid 12, var riktigt trött då, haha.
Men hade en riktigt rolig dag! :)




2 dagar i Göteborg

Har ju varit i Göteborg som ni vet, och har inte orkat skriva förän nu, men ni får stå ut :)
Men gick upp vid 8 onsdag morgon och klädde på mej å så, orkade verkligen inte sminka mej, haha.. Sen bar det av till buss/tågstationen men då kom jag på att jag glömt mobilen hemma (hur kunde ja?!) så vi fick vända, skulle inte klara mej utan den, haha.
Men vi kom dit iallafall och hann med bussen, tågen kunde ju inte gå på grund av allt regn som skapat översvämmningar och så vidare. Och fatta va jobbigt det var att sitta helt stilla i bussen i 3 timmar typ.. åh.. men jag satt och dunkade en älsklingslåt :) Fast när vi var framme hade mina fötter svullnat lite :s hemskt ellerhur? men så kan de ju bli om man sitter stilla väldigt länge, så jag fick inte på mej mina klackisar.. fuck off! Så det blev tygskorna, till och med dom satt trångt, haha.
Och så gick vi från stationen till hotellet som låg en bra bit bort, så jobbigt att dra på dendära väskan.. och väl inne på hotellet så var det fel på hissen, så vi fick ta trapporna upp, jag trodde fan min rygg skulle döda mej eller något. Men de va så skönt när vi väl kom in på rummet, mamma hade köpt med cider som vi satt och drack, alldeles iskall (de va skitvarmt ute). 
Efter ett litet tag när vi bytt kläder och så + att jag sminkat mej så drog vi ut på stan och shoppade lite, så käkade vi på PizzaHut som va skitmumsigt, sen blev det mer shopping. Och mamma betalade allt, gött! Och senare på kvällen var vi ute och gick och på hemvägen hämtade vi med oss mat fån McDonalds :) Så blev det tv på rummet... kollade på CSI eller va det heter. Sen somnade jag superskönt, fast jag pratade i sömnen, hahah.
På morgonen väckte mamma mej halv 9, jobbigt! Och medan hon duschade somnade jag om, haha.. men vi gick iallafall och käkade lite frukost innan vi gav oss ut på ännu en shoppingtur, men innan dess hade vi checkat ut från hotellet och låst in våra väskor vid stationen.
Och denna gången shoppade vi mycket mer också :) mamma med dessutom, haha.. Och efter det tog vi oss en tur till Liseberg, vi var inte där så länge men vi hann iallafall kolla runt lite, var skitmycket folk där, haha (beror mycket på Gothia cup). Var och kollade en snabbis där Michael Jacksons handavtryck är, och det var massvis med gosedjur och rosor där :)
Men efter vi vart på Liseberg så gick vi till en kinaresturang och åt, supergott! mums! Så vi satt där ett tag och åt å pratade innan vi gick till tågstationen, och det tog sin lilla tid, haha. men där satt vi och väntade på att våran buss skulle komma, och medan vi väntade satt jag och läste FRIDA tidning och käkade några gifflar :) 
Sen var det ju denna tråkiga resa hem igen.. men bussen på väg hem var mycket bättre, sköna stolar och AC, superbra! Men hemresan gick mycket snabbare än på väg dit, haha tack o lov! 






Dagen:

Åkte ju till Linda och Nicke och hälsade på deras bäbis Eden, och herregud va söt hon är! jättegullig och go :)
Vi satt hos dom med mormor och fikade lite så gick jag och Fia på en liten promenad med Eden i vagnen så hon skulle somna, haha det gjorde hon nästan direkt. Och efter ett tag så åkte vi till sommarstugan där morfar va och ja fick lite money till imorrn ;P 
Sen drog vi hem till pappa och skulle kolla om jag hade nå pengar där, vilket jag naturligtvis inte hade.. åh! Men vi åkte och hyrde två filmer :) Har kollat på den första nu som va "Wallander" och den var bra! och just nu kollar jag och Fia på "Benjamin Buttons otroliga liv" :) den är bra faktiskt!
Men nu ska jag fixa mitt hår (ser inte så kul ut när ja nyss har duschat) och sen packa det jag ska ha med till Göteborg imorgon.
Skriver lite sen, puss <3




090714

Godmorgon,
idag blev jag väckt av Issa vid 10, men min mobil låg inte vart som helst, haha.. utan mellan väggen och sängen och ja förstår inte hur den kom dit xD
Jag måste ha tagit den i sömnen :P menmen.. ringde upp henne sen och pratade lite, dom var snart framme i Stockholm :) 
Men just nu bara ligger jag här i sängen och lyssnar på musik, ska snart ner och äta frukost, men jag har ingen lust att gå ner, haha! Sen ska jag ta och byta om och fixa mig lite, ska till  min lilla tremänning Eden som jag nämnde igår.
Så ska jag få lite pengar av mormor och morfar till imorgon ;)
Gött med bara shopping ;)
Men nu orkar jag inte skriva mer, haha.. blir mer uppdatering ikväll!
puss<3

Bio

Var ju på bio idag med pappa :)
Transformers blev det, haha... men den var faktiskt bra och det hände något hela tiden + att det var ganska rolig, haha. Så i 2,5 timmar satt vi och kollade, men den va så bra så det kändes som tiden gick mycket snabbare :)
Men absolut inge fel på filmen och jag åkte nöjd hem.. typ.. hahah! xD
Jag och pappa satt och dunkade Michael Jackson på hemvägen :P och han skjutsade mej till Issa när vi kom till Grums, kommer inte se henne på ett tag :( imorgon åker hon till Stockholm till onsdag och då åker jag till Göteborg, haha.. Sen på fredag ska jag till Viccy och lördag ska ju hon va med Frida och då får ja ju heller inte träffa henne *gråter*
hahah, saknar henne redan! love you baby! ;) <3
Men nu har jag nyss kollat på Prison Break och kollar nu på Beck :) hörs senare, kramar i massor!




Dagens outfit:


Jeansjacka - Cubus
Zebratunika - BikBok
Tights - GinaTricot
Skor - Skopunkten

Köpt skor idag

yeah, idag va jag och mamma iväg och köpte skor :)
hon väckte mej vid 11 och jävlar va jobbigt det var att kliva upp! Jag och Fia la oss ju vid halv 4 i morse, haha xD Men vi drog typ direkt in till Bervik och in på Skopunkten så jag fick köpa mej mina skor som jag längtat så mycket efter! 
Så var vi inne på MAXI en sväng och köpte hårspray, tandborste och ny tandkräm, haha. Sen in på H&M och köpte strumpor till min lilla tremänning, Eden (stackars unge!) och det är en hon också... och vi var inne på Lindex och köpte en supersöt rosa klänning till henne :)
Sen drog vi till Edsvalla och plockade jordgubbar, fyfan va gött! Men va ont i ryggen man får.. åh! haha höll på att dö.. och geggigt var det också ;/ blä.. Men vi plockade inte så mycket, bara två små hinkar :) Så jag satt och mumsade lite på det på vägen hem, haha.




Min dag:

Var ju hos Henka förut, måste säga att lägenheten verkligen är fin! Men det är nog mest tack vare Malin (Henkas tjej) skulle jag tro ;)
Men vi blev bjudna på supergod mat när vi kom dit och glass till efterrätt. Och medan dom satt i köket och pratade så gick jag och Sofia ut på stan en sväng och kollade runt, men det var ju inget öppet, haha det är ju söndag ;/ och klockan var efter 7, haha!
Men vi kom tillbaka sen och kolla på MTV en stund tills vi skulle hem, eller ah, inte hem direkt. Vi åkte till MAXI först och handlade lite mat :) Sen så åkte vi hem till pappa så jag skulle få packa resten av mina saker och mamma tog med sej de medan jag väntade på att Fia skulle komma eftersom vi skulle ta mopederna hem.
Så vi kom hem efter ett tag och suttit vid datan och just nu kollar jag på film, Mamma Mia fick det bli, haha. men ska snart packa upp mina saker.
Imorgon blir det att plocka jordgubbar med mamma, sen till Bergvik in på skopunkten och köpa nya klackskor, hem och sen ska jag och pappa till stan (igen) haha och kolla bio - Transformers... hoppas den är bra! :)








090712

Hallooo
just nu sitter jag och är så jäävla mätt! har nyss åte nudlar med tonfisk, mumma! <3
men jag vaknade vid 12 idag, sovit skitgött, som en prinsessa.. typ.. haha!  fast nu ska jag hoppa in i duschen och sen sminka mej och göra mig iordning. Halv 5 kommer mamma och dom och hämtar mej och vi drar in till Karlstad för att fira Henka, Sofias låssas bror :)
Men jag minns inte hur mycket han fyller men det är väll säker runt 22 eller något, haha.
Så nu får jag snabba mej så jag vet att jag verkligen hinner ;) 
puss och kram! <3

090711

Tja, 
ska snart till Isabelle.. vi ska dra och lämna in filmerna vi hyrde i förrgår och jag ska ha min chipspåse som jag glömde där ;) haha!
Ska bara klä på mej och hoppas jag inte blir för blöt när jag åker ;/
äckelväder! ge mej sol och värme så jag kan bli brunare och gladare!
puss <3

Igår, 090710

Orkade inte skriva igår när jag kom hem, var så trött!
Men jag var med Fredrik och Isabelle igår iallafall, när jag kom dit så bestämde vi oss typ direkt för att åka till Edsvalla till Ö&B och handla billigt (vilket vi gjorde) och så kollade vi på skor, fanns faktiskt fint där inne på Skohuset. 
Men vi köpte bara chips och godis till kvällen, vi skulle hitta film också men det fanns tyvärr ingen bra... Sen åkte vi hem med allt, jag blekte Issas utväxt medan alla kollade på film, som jag inte minns vad den heetr emn den är bra iallafall! :) Och issas hår blev faktiskt också bra, men jag tror hon behöver liite silvershampoo :P Tyvärr har jag inget kvar av mitt. Och senare efetr det haha ville de och bada i detta kalla vädret, usch ;/ 
så vi drog ner till deras båt och skulle bada därifrån så vi kunna lägga våra grejjer någonstans men allt slutade med att ingen av dom badade utan vi satt och pratade och lyssnade på musik i båten istället. var ganske mysigt när det regnade :)
Efter att vi suttit där ett tag så skulle vi hem, och de va krångligt för jag skulle hämta termometern som va i vattnet som satt på stegen, och det var blött och kallt! :( bara 17 grader i vattnet! Och Fredde å Issa satt å skratta åt att ja visa typ halva min röv, och de va inte kul! för jag var rädd och kunne fan inte! åh!
Men vi kom hem iallafall, tillslut xD 
Vi satt och gjorde ingenting ett tag men beslöt sen att köra ölspelet... med vatten! hahah! ja, och vi körde ju det och allt sluta med att alla tre blev typ illamående.. uh, haha! Så mycket vatten ska man verkligen inte dricka på en gång, det kluckade fan i en och jag var å pissade tre gånger på säkert mindre än två timmar xD
Men vi tog mopparna till Skruvstaparken i Skruvstad :) Kars Krister va där eller va de nu heter och det är ju typ som en fest, en väldigt stor, där de spelar musik å dricker utomhus, så mamma fick komma ut och möta upp oss så vi kunde få komma in vilket vi inte fick göra annars. Så vi var där en liten stund, var inte direkt så jättekul och jag och Issa drog där osminkade och hade mjukiskläder.. snyggt? NEJ! man skämdes ju att gå där.. haha.
Och Hasse kom, (min mammas göbbe) och var stenfull, knappt han kunde stå.. haha fyfan.. och han ville ge mej pengar till körkort och skit, och han kunde fan knappt stå upp å pissa.  helt ful.. och full! :P Men vi drog hem sen, och de va ganska drygt.. långt hem.. suck! Men när vi väl va inne i själva Grums så drog de hem till Issa eftersom Fredda skulle sova där ;) och jag åkte hem.. och det tog inte lång tid förän jag somnade, haha.. så jag hade en kul dag igår! :)


Hasse i Skruvstad, haha!


Issa sjunger i båten:




i båten

Karlstad, sen hyra film

Har ju varit till Karlstad med mina älsklingar! Mikaela och Isabelle. Vi drog runt och shoppade i stan ett tag och käkade på MeChé (eller vad det nu heter) och åt skitgod mat! senare träffade vi Timmy :)
Men det spöregnade tyvärr hela dagen, så håret var ju inte så roligt (helvete!!) så nu ser det ut som rena helvetet,, fan. Men annars var det kul, åkte med till Bergvik och jag hittade en Michael Jackson skiva i bilen så vi dunkade det tills vi kom dit, haha. Var till Elgiganten för Timmy skulle kolla på en tv till sin lägenhet sen blev det till skopunkten, hittade värsta skorna som jag verkligen MÅSTE ha! 
Blev verkligen kär i dom... men tyvärr hade jag inte nog med pengar och ingen av mina föräldrar ville fylla kortet med mer pengar, åh! Jag va.. eller är fortfarande besviken för att jag inte hade råd att köpa dom. Men nästa onsdag ska jag köpa dom när jag kommer till götet! :)
Sen gick vi iallafall runt, och klockan 7 skulle jag och Issa ta bussen hem, vi stod i regnet och våntade i 10 minuter och var nästan genomblöta + att jag fick GÅ hem i regnet när vi kom hem, vilket betydde att jag blev ännu blötare, USCH! Så när jag väl kom hem så bytte jag till mjukisbyxor och en mjuk och skön tröja. Sen skulle jag ta moppen till Issa, för vi skulle ner och hyra film och ha mys hemma :) 
Blev ju blötare men vi hyrde två filmer, en skräckis och en komedi (tror ja) som faktisk var bra! och så käkade vi ju lite godis till det också. och efter filmerna drog jag hem, tror det blir detta inläggen och sen sova, jag är verkligen skittrött, haha.
Så ni får sova så gott! puss och kram ♥








090709

Godmorgon!
Vaknade vid 11 idag, ont i magen! :( Men när ja satte i mej en smörgås och lite juice gick det över! 
Denna morgon har jag inte mycket tid att slöa mej... eller.. 2 timmar är lite mycket, men inte om man ska hinna vakna och sen sminka sej å skit :P haha. 
klockan 13.09 går bussen till Karlstad, ska in med Issa till Mikaela för lite shopping :) Men för min del blir det inte så mycket eftersom jag sparar pengar till nästa onsdag, ska till Göteborg och shoppa med mamma då, gött!
Men nu måste jag skynda mig att sminka mej, börjar bli lite stressad nu, haha.
puss<3

trött och sliten.. måste iväg nu.. sheeiit!

Nu drar jag till Issa..

Nu drar jag till Issa, så tar vi bussen in till stan 17.09
vi ska träffa Mikaela innan Sofia kommer lite senare :) och vi kommer hem vid 1 typ.. hörs då!
puss!<3


Sysselsättning

Jag har tråkigt just nu, och det är tråkigt väder..
mina naglar har brytits :( så jag kan inte göra manikyr på dom, elr kan kan jag väll men ja vill ha långa :)
Så jag tror... jag ska spela Sims 3 nu, det börjar faktiskt bli lite kul ;) haha
Så det blir mer uppdatering sen, pusslove<3

Förkyld

Yeao..
jag är förkyld... JOBBIGT! Jag är säker på att det är tack vare Gulliver, för sen jag kommit till pappa har jag bleve tätare ;/
helvete....
Idag ska jag iallafall in till stan med Sofia och Isabelle :) det är några "konserter" på torget ikväll som vi ska kolla på, sen blir det nog till Mikaela men jag vet inte än :)
Men nu orkar jag inte skriva, haha!
hejsvejjjs <3

Sen igår

Översättning:

- "Ända sedan jag föddes har han varit den bästa pappa man kan tänka sig. Jag älskar honom så mycket."



Det gör ont bara att titta på det..
Det måste vara så jobbigt för ett elvaårigt barn att ställa sig uppe på scen och såga hur mycket hon älskar sin pappa..
Usch, att förlora en pappa är nog det tyngsta ett barn kan gå igenom (självklart mamma också) och att ställa sig där va nog det starkaste ett barn kan göra.
Och detta är inget man ska skratta åt.. visa respekt.
Man kanske tycker Michael Jackson var världens sämsta människa, men han kanske var världens bästa pappa. tänk på det.
<3



Måste också passa på att lägga in denna videon.. asså jag kan lika gärna gråta nu med..


TV hela dagen

yes, idag satt jag nog bänkad vid tv:n hela dagen!
kollade först på The Jacksons - An American dream som började vid 14.10 senare åkte jag till Issa en snabbis innan vi drog hem till mig igen, jag fortsatte kolla medan Issa spelade Sims igen ;) haha!
Sen började ju Minnesstunden för Michael, väldigt väldigt fint! Men när hans dotter pratade i slutet började fan tårarna sinna när hon pratade och grät, usch! Det är verkligen hemskt, och man blir ju själv rörd.. :/
Efter minnesstunden var det ju Michael jackson - Dangerous Tour som vi båda satt och kollade på, och tillslut pappa :P haha. Men jämt efter 12 så följde jag Issa hem en bit :) det var ju inte slut, men jag orkade verkligen inte kolla på tv:n. får se om det går att kolla de sista imorgon när jag vaknar.
Men ny ska jag typ sova. gonatt <3

THE KING OF POP


Sött ! och 100% äkta (Paris skulle ja tro han håller i)

090707

Tjaaa.
har faktiskt sovit till 12.00 idag, fast jag la mig 02.30..
och det är tack vare Issa eftersom vi var uppe till 7 på morgonen när vi skulle dygna, haha! Vi lyckades inte, men ändå.. :P
Jag och pappa hyrde film igår också, "Death Race" och den var bra faktiskt, jag tror det är första gången jag väljer en bra film xD haha!
Men ska till Issa sen, och blir ju tv:n ikväll..
på tv4 och tv 4 plus.. Minnesstund för Michael Jackson <3 



Issa spelar The Sims!

HAHAHHHAHAAH! 
jaa ni... Isabelle Johansson spelar the Sims 3 xD och hon har en Michael Jackson som jag har gjort och sig själv + ett barn.. ja tror ja dör, för hon sitter å pratar för sig själv och svär och är helt inne i spelet!
Jag sitter och skrattar åt henne xD 
Men hon plågar MJ, han har inge roligt och får inte sova.. herregud xD Men han dansar dåligt såger hon nu,. kan det stämma? :P HAHA! fyfan va fult..






Sover hos Issa ;)

Sover hos Issa inatt :) vi har vart till ICA och köpt lite grönsaker, ost och skinka så vi gjorde mat när vi kom hem, supergott!
och just nu sitter vi och spelar Sims, hahah! Man kan inte fuska så ja blir sur :P 
vi ska försöka dygna inatt också, så jag kommer blogga rätt så mkt för att sysselsätta mej, så jag letar väll upp lite att skriva om. Hörs senare! :)
kram! <3




Lever han eller inte?!


Sommarstugan

Är i sommarstugan nu :)
ska alldeles strax äta grillat, och till efterrätt blir det jordgubbar!, mums!
Sen ska vi bada ;) hörs sen, kramar <3

090704

God morgon!
Har nyss vaknat av att ja hade ont i magen :( hemskt!
men gick över ganska fort så de gör ingenting, haha.. Men va blir det för mig idag? de vet jag inte, det var ju tänkt att vi skulle ut med båten men det är ju inte så frestande när det inte är någon sol, haha.
Men annars är jag ju sugen på bio eller någon film hemma idag. bara ta det lugnt...
skulle behöva fixa mina naglar också :) Dom är inte så fina när jag "råkat" ta bort lite nagellack, haha.
Men jag ska äta frukost nu, så ja skriver senare.
puss

HAHA! måste ses!

Seriöst, så bra, ja har faktiskt dött av skratt xD



090703

Tjenare
idag har det typ inte hänt något här hemma, vaknade vid 10.30 så satte jag mej vid tv:n och käkade frukost och kollade på Michael Jackson som spelades på MTV. 
Sen kom mamma hem, hon slutade tidigare idag så vi åkte ner till Grums, fyllde på bensin i dunkarna tills vi ska tanka mopederna, sen åkte vi och köpte minnestidningen av Michael Jackson också.. Kan inte förstå varför han är så bra nu lixom... hatade honom för ett tag sedan xD haha!
Men när vi kom hem duschade jag och åkte sen till Issa, vi lyssna på musik och spelade kort, stress, hahah och jag förlorade, jävla skit :P Sen började vi kolla på "Hajen 4" men tröttnade så vi gick ut och gick, och det började åska som in i helvete och spöregna, och då menar jag det verkligen, hah! och vi var ju ute i skogen, så vi gick till pappa och var där ett tag, åt lite glass :)
Sen när det slutade drog vi hem till Issa, kollade på "Fjorton suger" men fick åka till pappa igen för jag hade råkat låsa ut honom när han var hos grannen xD haha, jag är smart ja.. så jag drg dit och låste upp, sen åkte jag till Issa igen och kollade lite innan jag drog hem vid 7.. då regnade det ännu mer så jag var sjöblöt när jag kom hem, haha... 
Men jag och Sofia gjorde tacos och myste :)

Dagens låt:


Tom om sin blogg

Yeah. Tom Kaulitz, gitarristen i Tokio Hotel ska börja blogga..
vet inte vilken adressen är men det är säkert www.tokiohotel.de eller något liknande.
Han börjar iallafall idag, 3/7



Förlåt, har inte skrivit..

Sorry, har inte orkat eller haft tid för att blogga, men nu kommer det uppdatering :)
Blev ingen festival igår iallafall, istället satt vi hemma hos Mikaelas kille Timmy och pratade och lyssnade på Michael Jackson, var inne på Bergvik och kollade runt, var i lekparken och gungade (HAHAHAH!) och sist gick runt på stan lite och kollade runt, fullt med folk överallt, haha.
Men det var lite synd att vi missade festivalen tycker jag ändå, Sofia sa att det faktiskt var väldigt bra, skit också :P haha


RSS 2.0