Rix Fm Festival

Imorgon är det Rix fm festival i karlstad! :)
Självklart ska jag dit, med Issa och Mikaela sen blir det 11 bussen hem,.
längtar så mycket! <3
skriver om det imorgon

Mina köp idag

Var ju till Karlstad idag för lite shopping med Sofia efter att ha varit och solat i 4 timmar på stranden :)
då köpte jag detta, är faktiskt lite stolt över att ja har lyckats spara på mina pengar, nästa gång jag ommer till mamma åker vi till Göteborg och shoppar!
Och på tal om det jag köpte idag, väskan jag vill ha finns inte än!! :( Men jag hoppas den kommer, eller om det kanske finns på H&M i gbg... hoppas!




Dagens outfit:


Michael Jackson in my <3


Min dag:

Min dag då,
jag vaknade.. drog runt, åkte sen och hämtade Issa vid Trulsen och vi drog till Hasseldalen där Fia var och solade, men jag har aldrig sett så mycket folk vid en badplats tror jag, herregud asså!
Men där var vi ett tag tills Fia slutade och efter ett tag i solen körde jag hem Issa för hon sulle äta och sen åka till Karlstad :) så jag och Fia åkte hem en stund och slappade och åt lite, sen åkte vi till sommarstugan, satt på bryggan typ hela tiden med fötterna i vattnet och pratade. 25 grader i sjön, hur skönt som helst! Senare kom mamma och vi satte oss och fikade med henne och mormor och morfar, sen la jag och Fia oss i en varsin säng i stugan och hon började skratta som en gris åt småsaker, hahah!
dum är hon :P Men sen åkte vi hem, så nu blir vi nog inte uppe så jättelänge till, hon börjar vid 9 och jag ska dit vid 11 och sola å de, sen åker vi till stan och shoppar ;)
pussss




090629

God morgon, 
har inte sovit nå gött inatt, det har varit så varmt att jag typ har kokats ;/ (känns de som, haha!)
så jag var uppe till 3 igår och kollade på MTV där de spelade Michael Jackson flera gånger :) Ja fattar inte varför men nu när han är borta har jag fått upp ögonen mer för honom och han ÄR verkligen bra, hans musik är skitbra!
Men sen somnade jag och vaknade vid 11.00 av att det är så varmt och kliver upp, är helt ensam för Sofia sommarjobbar ju och började 8 i morse ;)
Så nu ska jag lägga mig i solen här på gården en stund, sen blir det väll till Issa och kanske till Hasseldalen till Fia för att sola och bada.
ha det bra
Chiao! 

Godnatt

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova! 
kommer bli ganska svårt för det är hur varmt som helst i mitt rum! håller typ på att dö, haha.
men vi hörs imorgon, sov gott!

Dagens outfit:


Solglasögon - H&M
Tröja - GinaTricot
Kortbyxor - H&M

090628

Hello,
jag har varit lite slarvig med att skriva, sorry!
Men jämt så ni vet så va jag med Issa igår och kollade på "The notebook" eller vad den heter, men senare på kvällen var vi övertrötta tillsammans och spelade kort  xD haha!
Men idag så åkte jag och pappa till Lassehall och solade å badade, jätteskönt :) Efter vi vart där cyklade vi där ifrån till farmor där Tine, Robin och dom var och käkade jordgubbar och pratade lite, sen åkte vi hem, tog omvägar men jag vet inte varför haha.
Och när vi kom hem började pappa grilla, gottttiiii :D
Efter det hände inte så mycket mer, var hos Issa en stund och skjutsade ner henne till sin morfar innan jag drog iväg till mamma, och pappa stod där och väntade med mina saker och Måns var jätte söt och go! :) <3
Sen kom Sofia och vi drog med mamma till affären och skulle köpa dricka till henne, haha.. kul.. not
Rolig dag va? nej, men ändå :D
Ska sova snart, puss på er!

Lassehall

Jag och pappa ska snart åka ner till Lassehall :)
Så får vi se när Issa hör av sig, men jag vill inte dissa honom igen som jag gjorde igår, haha.. har typ inte umgåtts med pappa på hela veckan :o
menmen, nu ska ja ner å steka mera :)
puss!

Köpa? JA!

Ska in till stan till veckan, och jag har lovat mig själv att köpa detta! :)
Inte allt på en gång på men en del av det iallafall, skulle ju passa bra ihop allt, (leggins har jag redan)
puss på kläderna, jag har bra klädsmak? ellerhur? :P haha





Chique.se


Böcker

Vet inte vad som hänt, jag brukar mer eller mindre hata att läsa,
men sen jag ficklåna två böcker av Johanna har det varit skitkul! Kanske för att jag aldrig hittar bra böcker själv? haha!
Men "14 år till salu" och "När ingen annan ser" är två böcker jag rekomenderar! Sådana man verkligen inte vill sluta läsa!  :)

Sol och musik <3

Ligger på en madrass ute på gräsmattan i sommarstugan nu, fast jag solar bara benen, haha :P
jätte varmt och skönt ute, men det var tur att jag tog med min laptop, annars hade det bleve lite dörr, ligger och lyssnar på Michael Jackson - Remember
Ha en skön dag! <3

090627

Good morning sunshine!
Alltså.. VARFÖR gå jag upp nu? jo, för att Isabelle Johansson skickade sms till mig, trevligt? nej, för jag är trött :)
Men jag orkar inte somna om flr min nöäsa börjar bli förkyld ;(
så det är nu min dag börjar, kanske lika bra egentligen? haha, det är nog det.. Idag ska jag iallafall till sommarstugan, för mamma ska dit, jag ska sola min rygg lite och framför allt benen!
Sen vet jag inte vad jag ska göra, smörja mitt ansikte gång på gång kanske? hahaha!!
Det är fan synd om mig, fast det svider ju inte så jättemycket ändå egentligen ;)
Men nu ska jag göra lite frukost, fast jag är inte så hungrig.. åh.
aja, hörs sen.. loveyah <3

MICHAEL JACKSON

The King Of Pop

*29/8-1958  +25/6-2009

Vila i frid!


Vart är min katt?

Hallå?
vart fan är min katt? Gulliver, orange och tjock med rött halsband..
Jag åkte till Issa förut och då såg ja han, men när ja kom hem va han inte där och han är inte tillbaka än, jag är trött och vill sova, men han får inte vara ute hela natten våran pisse.
Så jag är arg på honom, han får gärna komma snart.. :o Blir ju orolig för min "lilla" pisse <3



Gina Tricot

Saker som jag tycker är ett måste, tyvärr har man ju inte pengar till precis allt :)




Ute med båten..

Gick ju upp 09.30 och gjorde mig iordning för att senare åka till hamnen då :)
Åkte dit med Fia och Hasse kom precis då och vi hoppade på och började direkt sola, hällde på oss baby olja för att det skulle bli bättre effekt när solen lyste ;) Och tiden gick snabbt där ute, vi solade.. träffaste Krister Lyrenberg och drog med han på sjön hela tiden eftersom han också har en båt.
Och jag låg och solade nästan oavbrutet i typ 6 timmar och när jag kom hem var inte mina kinder så goa, kan jag säga.. som svider! och det gör pannan också faktiskt xD
Men brun har jag blivit iallafall, vill ha en sånhär dag så snart som möjligt igen! :D Men just nu måste huden få vila lite, iallafall ansiktet.. hårbotten är alldeles kritvit nästan, och jag behöver återfuktande kräm för ansiktet, MEN VART ÄR DEN?!
Ska leta lite mer, men jag vill ladda hem fim också, vad ska ja se på?
hjälp mej!
Men nu ska jag dra å göra annat, så hejdå så länge! :)

Shet va jag är trött...

asså jag är så trött att ja håller på att dö!
kollade på film å fixade med naglarna till sent på natten igår, 03.15 la jag mig, och jag är ju så dum för jag skulle ju upp 09.30, för 30 minuter sedan alltså..
känner mej ganska död, haha! Men jag kommer vila ut mej när vi åker båt sen :)
Sofia kommer till mig om en halvtimme så tar vi följe till hamnen där Hasse hämtar oss, så nu ska jag duscha håret snabbt,
Chiao!

Pysslar lite..

pysslar om mina naglar lite, för jag har tråkigt :)
detta blev resultatet, inte det finaste men xD haha aja ;P




090625

Innan jag och Isabelle åkte hem från sommarstugan idag så slängde vi oss ut på sjön med luftmadrasser, haha! Vi solade medan vågorna gungade bort oss långt bot nån stans, haha.. Sen skulle vi tillbaka också, MOT vågorna, och det tog sin lilla tid, kan jag säga, :)
Men väl där så åt vi potatis och burkskinka sen efter en stund i solen med en varsin bra bok så åkte vi hem till grums, lämnade datorn hos mamma eftersom jag lånade Sofias, (hoppas det inte gjorde något) och sen drog vi vidare hem, så jag åkte till pappa en sväng och lämnade mina saker innan jag åkte hem till Issa igen, vi tog med böckerna och la oss på gräsmattan,haha jag läser 14 år till salu och den är verkligen jättebra, ganska skönt med lite sommarläsning, haha!
Sen gick vi till affären och köpte glass, igen! haha, men det är så gott när det är varmt ;) efteråt kom vi hem och åkte typ direkt till pappa igen, vi skulle grilla hos grannarna och det var faktiskt jätteroligt där, min pappa och en vän till honom prata om vilka pojkvänner jag får komma hem med, annars skulle dom skjuta dom sa de, haha.. fyfan va fula xD
Efter att ha varit där ett tag mötte vi upp Fredrik och skulle med han och Nicke ner till Trulsen, haha Fredrik badade ensam när vi kom dit för alla tyckte det var så kallt ;P Vi är lite klena..
och när vi suttit där och pratat en stund drog alla hem :)
Föressten längtar jag tills imorgon också, klockan 11.00 ska Hasse och Fia hämta mig med båten så ska vi ta en långtur, och snacka om att jag ska ligga och sola hela dagen! Vill bli bruuuun!
Och har laddat på med babyolja så jag blir både len och brunare, haha.. Så uppdatering om imorgon kommer inte förän på kvällen :)
Ha en bra kväll alla!
puss och kram <3

Vi i sommarstugan

Good morning! ;)
jag har sovit som en gud inatt, alltså väldigt bra! haha.
vi la oss vid 3 igår och vaknade typ kvart i 12, inte så längesen alltså, haha... så vi är fortfarande lite sega men snart ska vi äta frukost sen blir det nog sola.
Det blåser lite mer idag men det spelar oss ingen roll :)
Så det blir mer uppdatering om dagen lite senare, beroende på vad vi ska göra, tror vi ska till Hasseldalen också idag, för Fredrik sommarjobbar där.. haha lite kul å kola va han gör xD
Men nu ska ja ut,
kraam <3

Jag är trött...

så snart blie det nog att krypa ner under täcket och sova :)
som tur är är sängarna här i sommarstugan skitsköna och stora, underbart! Jag kan sova länge för en gångs skull.
Vaknar typ vid 9 varje morgon, det börjar bli lite tröttsamt, haha.
Men till er som är vakna nu 01.40.
Godnatt  ♥

Stranden idag!

Idag var jag och Isabelle ner till gamla lassehall och badade :)
Skit varmt i vattnet, man ville ju typ inte gå upp, haha och så solade vi, kokhett! fuck va sköönt! :D
Vi var där ett tag och drog sen hem, fast det värsta var ju att vi hade råkat slage i moppen på undersidan, så det lät så jävla konstigt, haha.. typ som en cross gör eller något, och det var skit pinsamt att åka hem, hahaha!
Men jag skjutsade hem Issa och åkte hem och tog en pannkaka, var inte så hungrig så det blev bara en. Men sen satt ja inne och kollade när en av pappas vänner bytte kran i köket eftersom våran va så jävla kass, haha. Men när de var klara drog jag till Issa, och då var min moppe lagad ;) Vi drog till ICA och köpte glass, så gott i värmen! Köpte en varsin Solero, jättegott!
Så vi gick hem sen, haha hade jätte tråkigt och skulle hitta på något, vi var påväg nät Issa plötsligt föreslog att vi kunde sova i min sommarstuga, självklart gör vi det! :) Vi packade och gjorde iordning hos Issa och åkte till min pappa sen och packade, sen drog vi ut till mamma i Malsjö för att tanka och hämta min nya I♥NY t-shirt som kom härom dagen ;) Och mamma var så gullig att hon betalade den åt mej! Men sen åkte vi vidare till sommarstugan och nu sitter vi här med våra laptops och kollar, har mumsat i oss lite Bio-T tabletter, haha.. fast nu ska vi byta dator eftersom det bara går att kolla på film på min ;P haha.
puss och kram! ♥

Gott med Solero glass <3

haha, Bio-T... nu ska ja ner i vikt!

God morgon!

Usch, nu är jag uppe och jag är väldigt trött!
Men snart blir jag nog pigg, hopas jag iallafall :)
men annars då? vad ska jag göra idag? haha net har jag inte planerat än, men jag tror nog att det soliga vädret säger det mästa om hur min dag ska se ut. Fast lite senare mot kvallen ska jag och isabelle ut och springa :) Men nu ska jag ta och äta lite frukost och sen lägga mej ute en liten stund.
Ha en bra dag!  ♥

Fiska = TRÅKIGT

haha jo, rubriken säger väll allt? haha
Vi drog till hamnen istället för att fiska, och vi hade ju inge mask (tack o lov!) så på kroken atte vi deg, bönor, majs eller russin. Gick det bra för oss? nej!
Jag har aldrig varit med om något så drygt i mitt liv typ, fifan! Fast det som var lite roligt var ju när det bara smånappade för mig och inte Isabelle :)
Men vi struntade i allt ganska fort och satte oss på en bänk och pratade och spelade musik istället en liten stund, tills Fredrik och Nicke kom förbi och pratade en liten stund. Men det var inte så länge, för alla var trötta, utom Fredrik haha. Han blev nog lite småsur för att ingen kunde va med honom, för Nicke skulle också hem för han har ju sommarjobb och börjar 8 medan fredrik börjar 13.30...
Så jag och Issa drog hem till henne och jag fick sitta och hjälpa henne hur hon skulle göra för att göra en ny blogg på denna sidan, och hon va lite trög idag så det gick ganska långsamt och förklara och ja gjorde typ allt, haha ;P
Men nu ska jag alldeles strax sova, är jätte trött! Fast innan jag börjar min skönhets sömn ska jag läsa i min bok lite, haha
God natt!  ♥

Mitt fula fiskespö och i vattnet flötet som ligger helt stilla :D

Har varit hos Mikaela

Jag och Isabelle åkte till Mikaela igår :) vi kom dit och gick från busstationen till hennes mamma där vi trodde hon var, men naturligtvis ringde hon när vi knackat och allt och sa att hon var hos sin pappa. Men hon skulle ändå ner på stan så vi väntade på henne där, gick till Lindex och kollade runt så länge.. Jag hade så mycket skavsår haha så vi fick gå in i en provhytt och plåstra om mej :)
Sen när vi kom ut så mötte vi upp henne, + att hon också hade tappat sitt åkband som vi skulle ha kvar så länge som möjligt, så hon förlorade, haha! Men iallafall så gick vi till donken (McDonalds) och åt glass och skrattade åt fåglarna där, egentligen vet jag inte vad som var kul, men vi skrattade iallafall, mäst jag, haha pinsamt nästan ju xD
Men sen gick vi runt lite och satte oss på en bänk ett tag, och efter det gick vi till ett ställe å la oss på gräset ett bra tag.. senare gick vi till ICA och köpte grejjer till tacos och hämtade en film att kolla på, lite mys på kvällen :)
Sen gick vi hem till hennes pappa, vi satt vid datorn ett tag och hon camade med Timmy ;) men sen efter ett tag gjorde vi taco och åt och sen efter ett tag kollade vi på filmen och klockan hann bli över 1 innan vi la oss, eller ah, Mikaela pratade med Timmy i telefonen och Isabelle med en annan så vi blev uppe till 3 tillslut innan vi la oss,
Klockan 9 imorse ringde klockan och vi var hur trötta som helst, släpade oss upp tillslut och sminkade oss och gjorde oss iordning och 10 åkte vi in till karlstad för att shoppa. Tog en timme att åka dit från Säffle :) Men vi gick runt på stan och kollade runt, Mikaela skulle köpa klänning och skor, men hon fick bara tag på en jätte snygg klänning! Och så åkte vi till Bergvik och sen hem till Grums, dom släppte av mig och Issa och drog hem sen, det gjorde jag också.. heregud va hag var trött! Så jag kom hem och la mej på gräsmattan i solen, jätteskönt! :)
Så snart ska jag och Isabelle till stranden som heter Trulsen inte så långt härifrån och fiska! xD haha
Hörs senare, då blir det nog lite bilder, och önska oss lycka till. jag tror inte vi fåt någon fisk, hahah!
<3

Våra grannar har en ponny...

våra grannar har en ponny på gården!! hahahaha xD
vi bor på en helt vanlig gata precig lite utanför centrum (alltså inte på landet) och våra grannar som är ganska nya har tagit dit en liten svart ponny ;P haha, fränt asså.. visste inte ens man fick ha hästar på tomten bara såddär?
Men den är iallafall hur söt som helst :) ganska kul och kolla ut så ser man en häst lixom, xD

Sol = ligga ute och pressa

Yeaah, nu är det skit soligt ute och typ 26 grader ute i solen! :D
ska alldeles strax ut och lägga mej i solen och götta mej ;*

igår, 090620

Vaknade vid 6 någon gång, (snacka om jobbigt!!!) men somnade om lika snabbt och vaknade vis 10 eller halv 11, satt vid datorn en stund och kollade runt på bloggar och lite annat smått och gott.
vid 2 åkte jag och hämtade upp Issa och sen åkte jag hem till pappa för att mamma släppte av mina grejjer där, ni vet alla söndagar byter jag boende, haha xD Så åt vi lite jordgubbar och åkte sen hem till henne, var där ett tag :) Sen skulle vi på minnesstund för Andreas som dött här om dagen :/
Det var verkligen hemskt, att sitta bland alla andra som sörjde för honom och tårarna ville bara rinna... När hans syster och mamma kom gick det verkligen inte att stoppa tårarna ;'( Vila i frid Andreas Adolfsson <3
Sen drog vi hem, ja åkte hem till pappa, han och jag åkte till affären och handlade och åt mat sen. Åkte till Issa efter det, eller ah, vi möttes och GICK, haha xD vi drog ner till Trulsen, verkligen mysigt och sitta vid berget och kolla ut över sjön och prata lite.
och vi planerade att fiska senare, men efter att ja och pappa skulle ha hyrt film (vilket det inte blev något med för det fanns inga bra) vi kollade på "Kung Fu Panda" istället, pappa bara sitter och skrattar, haha. Men jag blev så trött, så fiska blev det inte, istället somnade jag så sött i min säng lite senare :) haha

Välkomna till min blogg!

förut har jag ju varit bloggare på www.louizeblogg.blogspot.com men har nu ändrat till denna :)
jag kommer lägga in de 3 senaste inläggen som jag hade min förra i denna ;P
kram!

RSS 2.0