Fler beställningar

Har beställt ytterligare lite fler grejer från internet igår kväll.

Det blev två nya skal till min Iphone, tycker det börjar bli lite tråkigt med svart och vitt :) och dessutom är internetshopping en rolig sysselsättning när man måste vara hemma.

Dessutom var ju skalen billiga, de kostade ungefär 250:- tillsammans :) Det fanns en annan färg jag ville ha ist för den glittriga, men tyvärr fanns den bara till 3G.. menmen, den rosa va ju också lite söt?

 

 

Image and video hosting by TinyPic


Feber och hosta

För två veckor sen låg ja med 38,2 i feber å hade hosta.
igår kom det igen, fast jag mådde mycket sämre, usch! Svårt att andas, hade hosta och 39 i feber! lixom, varför just jag?
Så igår fick jag åka ner till vårdcentralen, fick antibiotika å starkare hostmedicin, faktiskt så mår jag lite bättre idag, ingen feber å lite mindre hosta. Men jag är fortfarande ganska hängig. Ska ta tabletter i 10 dagar, vilket betyder ingen alkohol för mig på nyår :( menmen, får göra det bästa av det.
Men nu är jag ledsen för att jag inte kan dra in till stan! jag vill ju gå på mellandagsrean å shoppa billigare kläder, det känns som både kläderna och mellandagsrean kommer ta slut innan jag hinner dit. Men imorrn ska jag fan dit oavsett hur jag mår! hahah desperat eller vad?
Men vad ska jag göra idag då? kommer ju va inne hela dagen, men snart ska jag ta en lång varm dusch, känner mej inte så fräsch direkt,. annars kommer ja väll bara ligga hemma, ORKAR INTE!


Beställt jacka

Har äntligen beställt jackan ja länge har väntat på att få råd med.
kärlek vid första ögonkastet! Jag hoppas den kommer under veckan! (elr ah.. dom, datorn fuckade sig så två beställdes haha. men tur att det går att skicka tillbaka!)
Köpte en ring också som man fick för ett billigare pris när man handlade på hemsidan! :)

Skolaaaa

Att vakna upp idag har aldrig varit så jobbigt! (fast så tänker jag typ varje skolmorgon)
Men att komma till skolan va lite roligare, kul att klassen saknat mej å blev glada när jag kom tillbaka :D Så nu är det full fräs i klassrummet när jag kommer igen!
Började med bild och senare hade vi gympa, men ist fick vi dra till Nöjes å bowla :D de gick bra för mig i början, men de slutade med att ja kom sist.. HAHAHA kungligt!
Hade lång lunch sen och drog runt på stan med Ottilia, Rebecca och Sofie.. kollade affärer å käkade på Subway.
Sen hade vi matte, å då satt jag och målade naglarna typ hela lektionen, hahha.. gjorde två mattetal..
Slutade 2 så jag och Sofie gick å solade solarium, sen shoppade vi lite.. elr jag shoppade en hel del faktiskt... :D
Pappa kom vid 5 och vi gick på bio.. den senare Harry Potter, ganska bra faktiskt :)

Hemma

Nu är jag hemma efter en veckas semester på Gran Canaria!
Vart så skönt att bara komma från kalla sverige till värmen! Har haft 30 grader en del dagar, sen en regnstorm typ som vi trodde skulle hålla sig tisdag också, men då blev det sol och jag fick chansen att bränna på ytterligare några timmar! Så nu lär jag iaf vara LITE brunare än dom i min klass ;) haha, men får sola lite solarium så det håller.
Men under veckan har vi solat, festat, käka god mat, gått i miljoner trappor, vandrat i Maspalomas öknen, åkt gokart m.m.
Haft en riktigt slön och rolig vecka, å självklart med min bästa vän, Isabelle! :) Men har också saknat efter de andra här i sverige, min säng och datorn. Haha, kommer sova som fan i natt, sängen på hotellet var inte direkt mjuk.. men vafan spelar det för någon roll egentligen? hahaha..
Bjuder på lite bilder nu, men kommer nog fler senare någon dag! :)

RSS 2.0