Bio igår

Var ju på bio igår :)
den nya Beck - i stormens öga blev det och jag kan säga att den är MYCKET bra!
jag gillade den verkligen.
Och innan filmen var vi ute och åt på resturang (:




Happy Birthday

Grattis!
Idag skulle Michael Jackson, Kungen av pop alltså fyllt 51 år
R.I.P <3




Liten önskelista

tror nog ja har ångrat mej lite med MJ grejjer i göteborg.. eller inte så, jag vill ju dit,.
men varför inte lägga ner pengarna på kläder istället? Här är en liten önskelista från GinaTricot :)


Hoppas Hoppas..

Jag hoppas pappa bestämmer sig snabbt! :D
Såg i tidningen idag att det va någon "Thriller live" grejj den 5 november,. Är några/någon som sjunger Michael Jacksons låtar och lite från Jackson 5 skulle ja tro.. (läste inte ordentligt, suger på engelska)
Men skulle va kul om vi kunde dra dit ja å han, frågade honom förut och de lät faktiskt som de skulle bli ;) kul!



090828

Äntligen fredag! säger ja bara
fyfan va skönt, även fast skolan inte är så jobbig så är det väldigt skönt att kunna sova, fast inte imorgon tyvärr, haha! Workshop me dansen imorgon klockan 11.00, men eftersom det tar ungefär 25 minuter dit åker vi typ halv.. jobbigt, menmen.
Efter dansen som slutar 13.00 så ska vi till marten i Nysäter, jag, mamma, Issa och Fia. Så kommer vi säkert att träffa mormor och morfar där eftersom de också ska dit :)
Men annars har dagen varit bra tycker jag, inte alls många lektioner och alla har varigt någolunda bra iallafall, men på lunchen så råkade jag spilla mjölk i Issas knä.. fyfan va klumpigt, haha xD och hon blev inte så jätteglad på mej och ville hem, men eftersom det bara va 30 minuter kvar av dagen fick hon klara sig. 
Så sista lektionen så pratade vi lite om klassresan vi ska göra till våren, men alla ska ju va så jobbiga och de verkar ju fan som de inte vill med.. idioter..
Aja, just nu ligger jag i sängen och kollar på film, har precis duschat och ligger å myser i min rosa älsklings kofta :) Lite senare kommer Issa och då blir det mer film och mys.
Ha en bra kväll! puss <3

Dålig uppdatering

har uppdaterat fruktansvär dåligt nu på senaste tiden!
Men ni fårstår nog att det är på grund av skolan, orkar inte sätta mej och blogga nu när jag har mycket viktigare saker att tänka på. Är ju 9:an nu, så det är bara att kämpa.
Har prov i SO den 9/9 och en läxa till den 10/9 i Svenska, redan lixom, lite jobbigt men så jättejobbiga saker är det inte, men jag ska kämoa för mina betyg nu! :) Glömde skriva om fotograferingen i skolan här om dagen också, haha.. jo, alla tjejer i klassen hade bestämt att följa ett tema, alltså rosa :P haha och alla hade på sej det! :D alla utom en... åh! Självklart var det Dahlman som skulle förstöra för oss,. men jag tror nog det blir bra ändå, hoppas ja..
Kul den dagen iallafall, alla skulle ju va lite fjortis.
Men åter till idag då, skolan då, ganska kul ändå, har inte hunnit tröttnat riktigt än :P Sen följde jag med Issa hem ett tag, låg vi å skratta  hennes föräldrars säng xD hahaha! Fula vi är asså <3 Men sen så drog ja hem, käkade.. asså jag var hungrig som fan, haha. Sen har ja typ kollat lite film, lyssna musik och gosat med Månis (Måns) som ligger i min säng och sover just nu :)
Ska snart tvätta bort sminket och sen kolla lite tv, vid 10 ska jag sova :) skönt med fredag imorrn! :)
kram<3

Den ska bli min

Skulle få denna som namnsdags present, men tyvärr va slut i hela sverige!
men de skulle få hem den igen om 1 eller 2 veckor :) Då köper mamma den åt mej!
så fin!


Skoldagen

Lite bilder av skoldagen, mer uppdatering kommer ikväll :)
föressten så tog vi skolfoto idag! haha


Love


Nyss vart i skolan

jo, det är fan skönt att komma tillbaka till skolan igen och träffa alla :)
och under dagen har vi bara typ, gjort ingenting, pratat och "pyssla" lite eller vad man ska kalla det :)
och så fick vi vårat schema, vilket INTE var lika kul.. usch, lektioner hela tiden! menmen..
sen kollade vi på film iallafall och klockan 13.30 slutade vi för dagen, så nu ska jag göra mej iordning lite, eller ah, sätta på mej bekväma kläder och vid 4 tar jag och Issa bussen in till Mikaela i stan eftersom vi ska ha myskväll hos henne och sova där :)
puss!


Home again

hemma nu,.
köpte mej lite gott tills imorgon! :)


Ska snart till affären

Nyss bytt om till lite lämpligare kläder nu :) ska snart med Issa till ICA och köpe fika till skoldagen imorgon, eftersom vi mest bara ska grejja lite, prata å kanske kolla på film om det blir dåligt väder.
Somnade förut vid 5 också och vaknade till vid 6 och trodde de va skola, va livrädd först men insåg sen att det fortfarande bara var kväll. Usch, så jobbigt med skola! och att vi dygnade var nog inte någon bra idé ändå egentligen, känner att kroppen inte mår något vidare nu, haah xD
Menmen, ska nog åka alldeles strax, hörs senare!
kram! <3


nu bär det av till ICA ;)

Varit uppe i över 24 timmar

Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Sov ju ingenting inatt, förstår inte hur vi orkade egentligen, vi kolla på film, kolla på Björn Gustavsson klipp, kolla MJ klipp, drack energidrycker, åt godis och fjantade oss xD 
Haha, men det räckte tydligen för oss två :P Och klockan 06.30 gick vi ut och gick en runda, sen när vi kom hem sminkade vi oss och gjorde oss iordning, sen började vi gå till skolan, vi kom 10 minuter försent, men whatever,.
Vi skulle ju sluta 10 men vi fick bara en varsin lapp hela klassen sen så fick vi sluta typ, 08.40... så jävla ONÖDIGT att vi ens gick dit! ååååh! Menmen, jag och issa drog till hennes farmor å fikade lite och pratade, tillslut orkade jag fan inte va kvar, är så trött att jag inte ens kunde hålla blicken på ett ställe, och då är man verkligen trött, xD haha.
Men nu ska jag försöka vila lite, sen klockan 12.00 ska jag till mormor och morfar på middag :)
kramar!




Uppe hela natten lång

jo, jag ska till skolan imorrn som börjar 08.10, men ändå sitter jag nu hos Issa och vi har 5 energidrycker kvar och vi kollar film å sitter vid datorerna ;P
Så vi ska sitta uppe ända tills morgonen, (hoppas jag orkar bara) haha jobbigt, men det är värt ett försök :) Är ganska trött, men det är många timmar kvar,.


Hemma en snabbis

Är hemma en liten snabbis, käkat pirog och lite glass efter och ska alldeles strax hem till Issa igen,
skulle vart med Sabrina idag men det blev tyvärr ingenting :/ synd,.
Menmen, jag och Issa ska försöka dygna idag till imorgon, eftersom det är skola, haha.. så jag kommer ta med en hel del filmer och min laptop :) Så får vi se om jag orkar hålla mej vaken, förvånar mej inte om jag somnar :P
Men det ska bli jobbigt med skola igen också, träffade våran svenska/engelska lärare när vi korsade skolan idag och stanna till och prata med henne en snabbis, åh,. det ska ju bli skönt att börja skolan, men HELVETE va jobbigt!
Aja, nu ska jag byta om till andra kläder, sen ska jag cykla tillbaka till Issa igen.
uppdaterar senare! 
puss 



Tokio Hotel = bra!

Är förvånad! shet, asså! Tokio Hotel har blivir så MYCKET bätte kan jag säga. gå in på www.mtv.com och gå neråt på sidan tills ni ser det står något om Tokio Hotel och Automatic och klicka! Sen ska det komma en liten videoruta bland texten där, klicka på play och lyssna, så dumt låter det faktiskt inte :o tufft!




Shopping

Nyss kommit hem från stan typ, men mycket shoppa blev det inte, på grund av att ja blev arg på pappa.
Men men, fick med mej tre kassar hem iallafall, men får shoppa mer när jag kommer till mamma :)
blev iallafall en kofta, en tröja och nylonstrumpbyxor.

Dagens outfit

min outfit till stan idag, ska shoppa kläder ;)


Minigolf

När vi kommit hem från stan, klockan 6... dröjde det inte länge innan jag, Issa, Fia och Emma drog till Vålberg för att spela minigolf, vilket jag INTE var med på från början, har liksom aldrig gillat det direkt :)
Men de fick med mej på det... herregud, säger jag bara xD Så fult, och det va synd om Emma som de absolut inte gick nå bra för, haha.. menmen, runt 9 på kvällen var vi klara och gissa vem som vann? JAG! såklart ;)
nejdå men ja va ng lite chockad, har inte spelat minigolf på flera år och jag hatar det. ändå vann jag, 2:a kom Fia, 3:a Issa och sist Emma, haha xD
Menmen, de va faktiskt lite kul om jag ska vara ärlig :) Men sen åkte vi hem iallafall, åkte förbi Ica så jag fick lite choklad och Issa skulle ha annat godis eftersom vi skulle hem till mej och kolla på den andra delen av filmen jag laddat hem, The last house on the left som är en typ av skräckfilm, och den är verkligen hemsk! usch, men den slutade någolunda bra iallafall, haha. Efter filmen var det dags för Prison break som gick på 3:an klockan 22.00 men då skulle ju pappa se på tv så vi åkte hem till Issa och kollade klart xD haha, desperata. 
Sen åkte jag hem och nu sitter jag här, ska lägga mej snart... måste ställa om dygnet, lära mej lägga mej tiigt och komma upp tidigare nu inför skolan. fast jag längtar inte tills imorgon, ska ut och soringa med Issa.. åh! :/ hata hata hata.. menmen.. xD haha sånt är livet :)
gonatt! <3

Sofia och Emma :)

haha, Isabelle då xD 


Trött som fan

Just nu är jag trött som fan, gick ju upp 7 i morse, I ONÖDAN!!
Vi åkte ju till stan å sen sa tanten att om jag tagit spruta för mindre än 2 veckor sen va ja tvungen att vänta (vilket jag hade gjort också!) så jag får vänta med dedär jävla sprutorna till 22 september istället, helvete va jobbigt! Vill bara få denna skiten över, haha.
Men iallafall, efter stan åt vi frukost på donken :s usch, bättre frukost finns faktiskt.. sen åkte vi hem och jag hoppade in i duschen, klockan 10! asså herregud, tidigt! men jag gjorde mej iallafall iordning och sminkade mej och sånt, sen åkte jag till Issa klockan 11 för vi skulle med bussen in till stan, men gissa va jag såg när jag kom hem till henne..... världens sötaste igelkott, haha! och den är ju nästan tam också xD Så Issa kom och vi stod å kolla på den lite å matade den, supersöt! :) Tils vi kom på att den var typ 1 minut kvar tills bussen gick, haha, stress ;P
Men vi hann som tur var, och Nathalie och Linnea var också på den bussen, så hela vägen satt vi och pratade. Väl framme sen så åkte vi stadsbuss till Mikaela och Timmy, men jag skämde ut mej lite.. åker ju aldrig stadsbuss, så jag trodde ju att man typ skulle säga VARt man skulle... vilket man inte ska,. suck! Jag är så korkad,. Men vi kom ut till dom, men det var bara Mikaela hemma för Timmy jobbade så vi var där en liten stund, sen åkte vi in till stan igen och skulle köpa lite grejjer till lägenheten, lite dekoration :) och hon köpte faktiskt lite grejjer som va jättefina, och nu är köket som nytt, typ, haha.
Vi var också inne i klädaffärer, of course! Hittade en skitfin kofta som va rosa och det fanns EN kvar i min storlek men jag hade beslutsångest, behöver verkligen spara och det känns dumt att tigga pengar av mamma, så tillslut hängde jag tillbaka den och jag köpte den inte :( usch.. ville ju ha. Men däremot köpte jag mig läppstift, rosa... så fint!! :D
Sen åkte vi till lägenheten igen och Timmy kom hem efter ett tag, och vi hjälpte honom och städa, sen kom hans föräldrar men platt tv:n som han hade köpt, så nu har dom det också, det har fan bara bleve snyggare och snyggare sen Mikaela kommit dit, haha!

den lilla kotten :) även känd som Pelle xD

love it! Mitt nya rosa läppstift!



Nu ska jag sova

Nu ska jag sova,. men jag har ett problem bara...
jag har inga lakan eller något i sängen.. åh! pappa har tydligen glömt det och jag orkar inte :( är så jävla trött..
menmen, har jag något val?
Ska upp klockan 07.00 imorgon för halv 8 kommer mamma och hämtar mej så ska vi in till stan och ta prutor mot massa grejjs tills vi ska till Thailand och Australien om 4 månader. Tiden rusar iväg :) Snart skola och allt... shet asså..
Men gonatt! :)


090815

Har inte uppdaterat på väldigt länge nu,. men jag vaknade vih halv 10 idag för att Hasses mobil ringde, och de va värsta högt. Orkade inte somna om heller, gick upp sen och duschade å rakade benen, så nu är de så lena, oja! :D
haha, klockan 1 drog ja till Issa och vi satte oss och väntade på bussen som vi trodde skulle komma 13.09 men ingen av oss tänkte ju på att det var lärdag och då går den bara 14.09, haha. 
Så vi gick in till henne och lyssna på lite musik å ja plattade håret som jag inte hade hunnit innan, så lite tacksam var jag. Men sen gick vi ut till busshållplatsen och tog bussen in till stan, eller ah, vi hoppade av på bergvik och runt å shoppade, köpte mej en riktigt fin rosa midjekjol, men den var lite för stor, men det fixar mamma :) Den var ju på rea, 19:- haha.. försöker ju spara så mycket pengar som möjligt.
Sen käkade vi på Subway och gick ut och väntade på bussen... i onödan. Ingen av oss visste att bussen inte skulle gå genom bergvik utan bara direkt från själva stan, så vi blev stående där men mamma var så snäll och ålte in för att hämta oss :) Medan vi väntade gick vi in på Skopunkten och kollade på skor, hittade jättefina klack! men hade inga money ;/ tyvärr kan de vara så,.
Men sen kom mamma och vi åkte hem till grums, vi lämnade av Issa och åkte sen och handlade. Sen blev det äntligen hem kollade på film och åt tacos, tagit de lugnt och nu har jag och Sofia nyss kollat på Shrek, hahah! xD yeaah..
mer uppdatering imorrn! 
puss å kram! <3

En sista gång

Så, nu har jag ändrat heandern en SISTA gång! :)
och nu är jag nöjd med den, äntligen, haha..

Detta vill jag ha...



Ny header igen!

Nu har jag fixa en lite snyggare heander :)
men jag skulle fortfarande vilja ha en snyggare, behöver hjälp!
haha men nu ska jag sova, gonatt <3


Tråkig dag!

Har haft en jävligt tråkig dag... men ändå skön..
har inte varit så jättepigg faktiskt, båda ögonen har svullnat lite på mej och jag vet inte varför, sen så har jag sån irriterande hosta! vill bara bli av med detta..
Jag har typ tillbringat min dag i sängen, och så har jag varit och hyrt filmer också :)
Men nu ska jag fixa lite med bloggen, kram! <3

Filmkväll!

Just nu sitter ja å har filmkväll för mej själ, haha.. kul va? xD
kollade på nån konstig film förut på tv:n och just nu I am legend som går på canal + :) och det är ju inte så jättekul att vara ensam, för den blir lite läskig ibland, haha.
Är ju hos mamma nu och Fia är jättesjuk i feber, hon är till och med värre än jag var. jobbigt, dels blir jag ensam, haha.
Men nu ska jag kolla klart på filmen sen blir det nog en annan bland mina filmer jag har också..
kram!


090809

Godmorgon!
Vaknade vid 11 typ, har sovit riktigt bra inatt! :) men jag vaknade inte sp skönt, utan av att pappa skrek på Gulliver för han hade tagit in en fågel och dödat den där ;/ usch!
haha så pappa skulle jaga ut honom, haha men Guliver bara morrade åt honom och gick ut tillslut.
Men annars då, så är det soligt ute, men min hosta har blivit värre.,
aja.. hellre det än halsont och feber! :)
nu ska jag äta frukost, kram! <3

headern är ful.. jag vet!

ja.. den är ful, men jag var så trött på den förra och jag har inga bra bilder!
så ni får nöjja er med dessa tills jag gör om den igen som kommer bli så snart som möjligt! :)

090808

Tjenare alla!
dålig uppdatering, tycker ni inte det? jo..
men har inte direkt orkat skrivit på bloggen, bara legat och kolla på film och sovit.. usch..
men jag börjar faktiskt bli lite bättra! Har blivit kvitt febern men hostar och har ont i halsen, och jag hoppas att det också ger sig snart. Men idag har jag iallafall orkat sitta i solen utan problem, har bleve blek som fan nu när det inte varit sol + att jag suttit inne för att ha varit sjuk när det ÄR sol.
och så har jag vart hos Issa ett tag, spelade lite kort,  gossa med hennes kanin, haha och var sen till hennes lilla kusin Amanda :) Och den andra kusinen Linnea var också där, haha så söta!
Sen drog ja hem och kolla lite på film och så cyklade jag till Issa igen så cyklade vi till affären och jag är ju så tuff så jag handlar bröd och kiwi, haha det ni! Gott med LingonGrova när skafferiet är tomt :P
Åkte sen hem igen och nu sitter jag här och lyssnar på Michael Jackson - Man in the mirror och håller på att ladda hem filmen I am legend :)
Så ni får ha en så bra kväll ni andra för nu ska jag kolla på den, kramar! <3




Dans på torgfesten

Skulle ju lägga in detta tidigare, men det har krånglat för mej på youtube..
men nu kommer de! :)



Vilken..?

håller ju på att spara pengar till en ny kamera..
min är ju helt sepe, krossat glas, stänger av sig och är ful och dålig.. så den har jag verkligen tröttnat på.
Men den nya ska ju såklart vara bra och ROSA! :)
så jag tänker lägga ut lite bilder på några som är altenativ just nu..



Sjuk...

usch.. vaknade med världens halsont idag ;/
börjar verkligen bli rejält sjuk nu, har feber och ont i hela kroppen typ..
så idag har det inte hänt så mycket.. har tillbringat nästan hela dagen i sängen, har inte orkat annat.. har bara vart ute lite i solen ett tag men det var inte alls länge, för då fick jag mer ont i huvudet.. åh!
måste jag bli sjuk när det är typ 30 grader varmt ute?!
men ska nog sova nu, är helt utmattad, fast jag sovit i 10 timmar och inte gjort något.. haha
och imorgon fyller pappa år, 48.. haha gamling ;)
aja, hoppas inte ni andra blir sjuka :)
kram!




Ingen enkel dag inte..

gissa vad jag gömde när jag skulle in till stan idag?
MOBILEN!
asså fyfan va äre med mej? hur kunde jag glömma mobilen?! åh.. otur hela dagen idag kan jag säga.. börjar bli sjuk också, har ont i huvudet och nacken, sovit fåligt, spytt och har ont i halsen.. 
uschusch! 
Men jag hoppas det försvinner lika snabbt.. orkar verkligen inte nu..
Men idag åkte ju jag och Issa in till stan, där träffade vi Timmy och Mikaela :) följde med hem till honom och drog sen till Bergvik igen och kollade runt lite i affären, och jag led verkligen utan mobilen!
vi käkade nån sorts kina mat och kollade på när Mikaela shoppade, som vanligt, haha.. men vid halv 5 skulle dom hem och jag och Issa blev skjutsade till Arken zoo, en djurbutik nära bergvik. Där köpte vi två nya fiskar, vet fan inte vilken sort.. guldfiskar tror jag, så nu har Tarzan sällskap.. av Timmy och Lars-Erik HAHAH!


de tjocka nykommlingarna :)

Idag ska det lämnas in filmer

ja idag ska jag lämna in filmerna också innan jag drar till stan..  elr pappa, haha..
har nog inte skreve vilka filmer jag hyrde med pappa i söndags när jag kom hit? :)
Det blev iallafall Taken och Resan till jordens medelpunkt och båda var faktiskt bra men Taken var faktiskt bäst, en rekomenderad film!

Men jag känner på mej att idag är inte min favoritdag... vaknade vid 6 i morse av illamående.. fyfan..
menmen, det är över nu och ja hoppas ja inte håller på att bli sjuk eller något, 
idag blir det shopping och fisk :D
puss <3


090803

Idag har det inte hänt så mycket, åkte till Issa så drog vi ner till centrum och solade solarium..
solen har varit borta så länge nu så vi fuskar lite, haha :) Men lite brunare blev jag faktiskt.
Efteråt var det tänkt att vi skulle ut och springa, men det blev ingenting när Issa fick ett sms av sin tränare att det var träning senare, och tyvärr kom hon faktiskt hem med en vrickad fot, den klanten.
men jag åkte och hämtade henne och vi åkte hem till mig och kollade en massa barnfilmer, lite töntar var vi idag, haha.. men det är faktiskt okej tycker vi, och så käkade vi pannkakor och hade mys :)
rensade lite i garderoben samtidigt, har så mycket skit där inne! åh..
Men snart ska jag sova, ska bara sitta uppe lite ;) kolla lite på filmen jag laddat hem My best friend's girl som den heter.
Och imorrn åker jag till stan med Issa, eller ah, Bergvik får det bara bli, men det duger, så det blir lite shopping och sen ska jag köpa nya fiskar.. har ju bara en, och vill a mera så det blir lite liv  akvariumet xD ahha
kram!

Säffle fredag till lördag

fredag:
ställde klockan på 08.15, skitjobbigt att gå upp då! fyfan.. och hade lagt mej 2 dagen innan så det blev inte så mycket sömn.
vid 09.00 kom mormor och hämtade mej ute hos mamma sen åkte vi in och hämtade Issa :) Så åkte vi till säffle, och precis när vi kom in i danshallen började det verkligen spöregna ute! sååå gött.. not.
Men vi gick ingenom alla danser vi skulle ha på lördag och sen skulle mikaela fixa lite saker inför modevisningen som också skulle vara efter dansen, haha. 
Så jag och Issa gick till Donken och käkade lite och drog sen till konsum eller vad det är för affär, haha.. inte en aning faktiskt xD Men där köpte vi iallafall tuggummi och sen drog vi till en affär som heter "Mix i lin", där var Mikaela och provade kläder som hon skulle gå i och i den affären är kläderna lite... udda.. tantiga.. ja.. haha.
Men där var vi ett tag och drog sen hem till Mikaelas mamma (tror jag) ja minns faktiskt inte så mycket av dagen om jag ska vara ärlig.. vi var på klädaffären Emme också där Mikaela provade kläder också, och jag måste säga att hon passar väldigt bra i kavaj ;) då ser hon riktigt vuxen ut, haha.
Men sen minns jag faktiskt inte.. hehe, vi var iallafall ute på stan en sväng och träffade en tjej som hette Lina som Issa hängde med sen medan jag, Mikaela och Timmy drog till lägenheten och där somnade vi vid 12, eller ah.. kanske vid 1, och anledningarna till det säger jag inte :) 

lördag:
Vaknade jämt efter 10 av att Mikaela gick förbi mej (jag och Issa låg i soffan som är i samma rum som sängen) Så då gick vi upp, sen drog Mikaela och jag å Issa tog en snabbdusch och gjorde oss iordning lite slarvigt.
När Mikaela kom tillbaka gick vi alla till en pizzeria och käkade sen hem och jorde oss iordning till dansuppvisningen :)
Vid halv 2 samlades vi alla dansare i tältet där vi skulle byta om och sen drog allt igång.. Det som va mest fuckat var ju att scenen var så liten, och jobbig att dansa på, (gillar inte golvet) så det var ju inte direkt så kul då.. Men det gick inte så bra för mig heller för den delen, usch! ja tror typ ingenting gick bra denna dagen, haha.
Efter vi dansat drog vi en snabbis upp till Mikaela så jag fick dricka vatten, var så törstig!! haha,, och senare var det modevisning, där Mikaela och Patricia bland annat gick,. och det var ju lite kul, haha.
Senare på kvällen kom Timmys kompis och hans tjej och sen en massa killar till och Fanny, var så längesen ja träffade henne.
Men jag tror jag aldrig sett Mikaela skratta så mycket som när Fanny skämtade med att peta sig i näsan och sen sprätta iväg busen.. herregud, säger jag bara.. hahaha! vid klockan 11 så kom Issas pappa och hämtade oss.. och då skulle de andra också gå ut, men snacka om att jag var trött.. så där ak i bilen satt vi, haha.. pratade om fötter och vilken låt ja skulle ha om man va tvungen å välja på musiken i skolan,, ja herregud säger ja bara xD
Så när jag kom hem så var det ju massa fulla folk där också eftersom mamma och Hasse ordnat ett kubb-VM. Så på kvällen så drack ju alla. Fia, Lina och Emma var ju där så det var ju kul ändå :) bara att jag satte mej i öl, (jag är bäst!) lite olyckat kan man säga.. :) menmen.. 
Hade en trevlig kväll där också sen, och somnade extremt skönt i min egna säng!


Lägger in mer imorgon om jag orkar, videos från modevisningen och när Mikaela, Josse och Johanna dansar till "Dirty Diana" :)


Bio i torsdags

Jag har inte hunnit skrivit så mycket under de tre senaste dagarna och det är ju mäst för att jag inte varit hemma.
Men iallafall s var jag ju på bio med pappa i torsdags.
först var vi och åt på Kebabhouse och sen drog vi dit och kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen och jag kan inte direkt säga att det var såddär jättebra. Kanske någon gång då och då så va den lite bra men annars var den ganska seg och lite tråkig.
Men när man såg på denna fick man en liten bild av va som "typ" kommer hända i den Harry Potter filmen som kommer ut nästa år, och jag tror att den kommer bli riktigt bra. Så nu är det ju lite spännande ändå, haha!



RSS 2.0