Victoria igår! :)

Va med Victoria igår då, fick åka från malsjö ända till liljedal, lite jobbig väg, och det är så jävla långt!
Men kom dit iallafall, eftersom Viccy jobbade var det ju dit jag åkte, var där lite till klockan 6 så hjälpte jag henne att plocka ihop och sen drog vi hem till henne :)
Dom hade gäster från kusten där, så fick vi mat... färska havskräftor med bröd och massa gott! En liten stund senare drog vi till någon udde med mopederna, eller iallafall en liten bit, för sen gick vi en mysig skogsväg, haha. Så vi var där och badade, usch va kallt! hahaha.. men det blev lite varmare efter vi varit i en liten stund :) Men sen gick vi upp och satt och pratade lite innan vi klädde på oss och drog hem till henne igen.
Hjälpte henne lite med headern till hennes blogg och så fick vi supergod efterrätt med jorggubbar och pannacotte, det var verkligen mums! 
Och så hade vi haft henne söta kanin Linus inne en stund också, tills han bajsade i hennes säng :s bläää.. haha så han skickade vi ut och satt och pratade sen istället, planerade för en klädbytarkväll någon dag :) Så vi får se när det blir.
Men vid 11 på kvällen åkte jag hem, mötte Sofia vid Kalles och så åkte vi till nyängen för hon skulle ha godis, och inga andra affärer är öppna, bara macken vid Rasta så vi drog dit, och sen blev det äntligen hem! Kom hem någonstans vid 12, var riktigt trött då, haha.
Men hade en riktigt rolig dag! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0