Fan va surt,.

Blev ju hur lycklig som helst nu när mina vita converse hade kommit hem, äntligen!
beställde dom i strl 38 som motsvarar 5, men jag har ju egentligen 4½.. men va får jag då? 5½!
idioter.. suck! så imorgon ska mamma skicka tillbaka dom och beställa 37, då måste det väll ändå bli 4½ elr 5?
hoppas iaf, men måste vänta ytterligare nästan 2 veckor.. ;/
aja :)

God morgon!

Här va man uppe med tuppen!
haha, men trött som fan är jag, la mig jämt före 11 igår, efter att ha fixat allt med svenskan till idag, eller iaf Resumén jag skulle göra å skit.. Ska redovisa om författaren Moa Martinsson idag.. dött.
Men 08.30 ska klassen ner till Folkets hur och träffa Björn (Pölsa) Starrin :) ska bli lite kul, haha :P
Men nu ska jag klä på mej å göra mej iordning lite å sen drar ja å hämtar Issa, å SEN bär det av till skolan, haha ;)
hejdåååå

Måsten!

detta är ju bara måsten till sommaren!
hur snyggt som helst.. ge mig pengar kanske? :)

Igår, 100417

Åkte ju in till stan redan vid 10 på morgonen igår :P
åkte med Issa å hennes föräldrar så först blev det att åka till polisstationen eftersom de skulle fixa nya pass, så vi var där ett bra tag först innan vi åkte in till själva city men efter ett tag va de klara å då bar de av till Mitticity ;P Issa köpte skor (tror snart hela Sverige kommer ha vita converse ;) haha). Men det blev iaf lite shopping, sen drog vi till Issas farfar och var där ett tag å spela kort å käkade mackor, efter det så gck jag och Issa till Fredrik, eftersom Mikaela var så dryg ;) Så vi va där, kollade på Ronny & Ragge, HAHAH fyfan va fult.. xD
Men sen, klockan 17.20 kom Mikaela och Timmy fantastiskt nog och hämtade oss, haha efter att vi väntat i flera timmar :P vi drog hem till dom en snabbis och sen åkte vi till ICA och köpte grejjer till senare eftersom vi skulle grilla, så åkte vi till Niklas sen. Mikaela å Timmy köpte mat för nästan 500 spänn å jag och Issa 160 typ :P hahahah MAAAAAT!
Så vi kom dit å tända på våra engångsgrillar (HAHAHAHH!!!), tyvärr hade vi ingen riktig xD Men det gick lika bra, haha. SÅ kom Jocke dit sen också och vi käkade sen, hur gott som helst å trevligt, men jävlar va mätt jag vart efteråt! Sen skulle vi kolla på Scary Movie 4, haha.. gud xD men dom är lika roliga varje gång, eller så är det jag som har kass humor (som vanligt) :P
Men tiden där gick tyvärr alldeles för fort och klockan blev halv 11, så vi åkte med M&T till busstationen där dom släppte av oss å vi tog bussen hem, och vi var hur trötta som helst, så det va ganska gött att komma hem, så vi kollade på Rädda Willy 3 en liten stund, sen somnade vi, haha :P
men iaf, tack för en jättetrevlig kväll! :D
visst ser det gott ut? Men flintasteken va till grabbarna :P Jag och Issa hade våra grillspett ;)


Nytt i garderoben

Var inne i stan igår, TIDIGT! hehe
köpte en skjorta på, svarta tights och en body lotion :)
Men jag är kär i skjortan, planerat mkt man kan ha den till, knuten över magen, elr bara hängande till tights, jeans shorts, bikini under... m.m. :D

Dagens outfit

Solglasögon - Lindex
Jacka - GinaTrcot
Linne - GnaTricot
Jeansleggins - Cubus

Post

Igår kom min efterlängtade klänning på posten! :D
Visst blev den fin?!

Nytt i garderoben

Var in till stan idag och fixade tyger till kjolarna jag ska göra till danserna ;P
Hittade också "tröjan som alla vill ha" haha xD Den såldes ju ut skitsnabbt på BokBok men har nu kommit till GonaTricot :) passade på att köpa en när jag ändå var där :) den sista i min storlek! :D

Ska beställas

YES!
var ju i stan idag och letade efter avslutningsklänningen och vita Converse.. men det fanns inte nån stans!
haha, har typ vart sur hela dagen nästan, men nu har jag hittat en sida där skorna finns i min färg och storlek! :D

Dagens outfit


Klänning till skolanslutning

Har äntligen hittat klänningen jag vill ha på skolavslutningen till sommaren! :)
har suttit och kollat runt i morse och hittade denna! underbart fin!
men nu ska jag verkligen sova, är helt död :P natti!

Shopping i gbg

Prickig bikini - Cubus 248:-
Tröja - ZARA 280:-
Armband - Lindex 80:-


Skjorta - GinaTricot 199:-


Armband - Åhléns 250:-

Randig scarf - GinaTricot 129:-


Tunika - TopShop 135:-

Göteborg

Här kommer en sammanfattning om mina två dagar i Göteborg:
Klockan 08.10 på torsdag kom Lena med sina barn Ida (12) och Jonathan (18) och vi fixade lite de sista å bytte sen bil eftersom vi skulle åka i pappas, vi kom iväg 08.30 och tankade och så.. sen började 3 timmars resan till Götet. Vi kom fram jämt efter halv 12 och parkerade bilen vid hotellet och checkade in, bar upp våra grejjer och bytte om osv, sen drog vi in till "stan", stannade vid Avenyn eftersom Lena skulle hälsa på en gammal elev till henne, så vi andra gick runt och kollade i lite affärer. När hon kom tillbaka drog vi till Nordstan och shoppade ;) men jag hittade faktiskt inte så mycket som jag väntat, så jag var lite besviken, haha.
Senare på kvällen åkte vi tillbaka till hotellet med spårvagn och spenderade resten av kvällen med att spela kort, sitta lite vid datorn och käka inne i mitt och pappas hotellrum och det var helt okej :) Sedan somnade vi vid 12.
Nästa morgon ringde klockan 07.30, lite jobbigt men jag kände mig iaf inte lika snorig som dagen innan, men jag hade vaknat några gånger under natten. Vi gick upp och klädde på oss, sen gick vi ner med dom andra till frukosten, som inte alls va  så bra som jag förväntat mig.. fanns typ INGENTING, men så pass mycket att ja blev mätt iaf :)
Sen gick vi upp och packade iordning våra saker och fixa oss lite och drog därifrån sen och parkera bilen mer centralt och drog till Universeumet som ligger bevid Liseberg och var där i nåra bilder, och jag kärade ner mej i den söta lilla apan som hoppade runt där inne :D Men vi va där nåra timmar, sen drog vi runt och kollade i mer butiker och shoppade, klockan 5 lämnade vi Göteborg och resan hem gick faktiskt väldigt fort, haha körde tysta leken på vägen hem.. vem vann? jo jag ;) HAHAHAH
Här kommer lite bilder från dagarna:


Hotellrummet




pappa, Lena, Ida och Jonte






jag och min nya vän ;) HAHA!




HAHHAHAH ska den se ut så elr?




så sööööt! <3


Ida och jag sitter i luften ;)






"hissar" som går snett upp :P

100409

God morgon!
Här är man uppe med tuppen :)
Ligger just nu i den underbart sköna hotellsängen och väntar på att pappa ska duscha klart så vi kan dra ner och käka frukost :P Igår va de shopping heeeeela dagen, men de blev inte så mycket faktiskt, men vet inte varför. Blir alltid så när man vet att man har pengar, då hittar man ju ingenting. Men idag ska jag göra ännu ett försök :P men det får bli efter att vi har varit på Universeum xD Detdär som ligger precis brevid Liseberg, haha. Men nu hoppas jag det är roligt,.
Men efteråt ska jag försöka hitta TopShop, jag vet ju vart de ligger... men jag minns inte hur ja kom dit sist! eller jag tror, men jag stör mej på att jag inte är säker, haha!
Men nu ska jag ner och käka god frukost! :D
Chiao! ♥

God Natt!

Ska nog sova nu så jag orkar upp imorgon!
Ska upp 08.00 för jag ska till skolan vid 9 å jobba extra på balklänningen.. (jobbig tid!!!)
Min lille mysiskatt Gulliver har redan somnat.. sötnosen

Blond vs Brunett

tänkte jag skulle färga (iaf tona) håret brunt till sommaren.. men jag är inte heelt säker,. tänk om jag inte passar i brun lixom?
Jag tror inte ja vill bli som på bilden, lite ljusare (typ som när Kenzas hår är solblekt) än det men jag är så kass på att göra om hårfärger på datorn så detta visade bäst iaf, haha..
vad tycker nu? blond eller brun?

100403

Idag har jag och Issa varit ute i skogen :D fått oss en bra promenad med blöta fötter, men de hindrade oss inte från att ha kul ;)
HEHE, tog snygga bilder på vägen hem till pappa ;)

Påsk lov!

Yepp, då var detta första dagen på påsklovet då :)
vaknade vid halv 10 och bara slöat och städa rummet till en början på dagen, efter det åkte jag till mormor och morfar och va där ett tag tills Sofia och Marcus kom dit och mormor körde hem oss till mamma.
och nu har det kommit en hel del folk, bland annat min klasskompis Andreas (eftersom hans tjej Fanny är här) så det var ju lite kul iaf :P men annars är det jävligt tråkigt.. så jag tackar cidern för att den står här på mitt bord inne i mitt rum och att jag har mina morötter å gurkor med dipp :)
nu ska jag ha en tråkig fredagskväll :) vad ska ni göra?
kram ♥

lockigt hår

Skulle ja passa i lockigt hår elr?
haha de va ju ganska gulligt men tyvärr är det inte mitt hår, utan Issas mammas löshår :P
haha cool mor hon han ;)

Göteborg

Nästa torsdag om en vecka ska jag, pappa, hans brud Lena och hennes bar Ida till Götet och shoppa å sova över en natt ;P Måste ju planera lite outfit, vad jag ska ha med mig... och sist men inte minst.. en SHOPPINGLISTA!
tänkte skriva ner å ladda ner bilder på va jag iaf tänkt mej :P

RSS 2.0