Yesterday

Morrn!
Har sovit hur skönt som helst inatt!
Var ju i Karlstad igår och shoppade med Issa, men efteråt drog vi hem till Mikaela och Timmy.. vi grillade skitgod mat också, MUMS! SÅ efter det var man ju hur jävla mätt som helst xD
Efteråt kollade vi på en skräckfilm som faktiskt va bra, minns bara inte va den heter, hehe :D Men hade en skitbra kväll iaf, bjuder på lite bilder på oss fyra sen igår :P

oops, I did it again

hoppsan, här rinner pengarna ut genom händerna på mig.. FY!
Idag blev det ännu mer shopping och mycket pengar kvar blev det icke... måste lära mig hålla i dem hårdare, men ångrar ingenting av mina köp som tur är :D
Här kommer bilder på grejerna jag köpte:
Sandaler - H&M
Ansiktsmask och två nagellack - H&M
Linne - H&M
Spetstopp - Vero Moda


Sandaletter - Skopunkten


Blomma (till balen) - H&M


Linne (ska göra om den) - GinaTricot

Idag...

Har jag varit i skolan, ganska självklart, haha! Men var typ i slöjdsalen och höll på med min balklänning hela dagen så nu är den nästan klar :)
Efter skolan hämtade pappa mig och vi drog till Skohuset i vålberg och letade skor tills balen.. hittade INGENTING! samm var det inne i stan, helt jävla hopplös.. det är precis vad jag har varit idag! Sen letade jag efter något jag skulle ha över balklänningen ifall det skulle bli sämre väder, hittade lite men inget ja va säker på. Men jag letade också efter en kort kavaj eller något liknande jag ska ha över min underbart fina klänningen på skolavslutningen, funderar på en vit kavaj... kanske borde köpa den ändå? ast den är ju lite längre.. hmm..
Men köpte iaf en skitfin tröja som jag blev kär i, och den är verkligen ypisk båtsommartröjja ;D hehe..
Efteråt kollade jag och pappa på bio, blev Prins of Persia och den var faktiskt riktigt bra! :D

Gran Canaria

Hehe, gissa vart jag ska till vintern?!
GRAN CANARIA! och inte med vem som helst, utan med Isabelle! Ska bli så jävla roligt!
Hoppas bara pappa inte förstör detta, för tydligen tyckte han de va för dyrt, men de fixar sig, annars får ja lägga till lite, haha.
men helvete va kul de ska bli! packa sina väskor fulla med skitsnygga sommarkläder och bikinis! woho!

Summer

Fyfan va härligt! nu är sommaren här!
Har varit kokhett ute idag, typ 26 grader om inte mer. Så himla underbart och nu hoppas jag det håller länge! :)
Idag efter skolan drog jag till mormor och käkade, satt ute i solen ett tag, hur varmt som helst där med, :D Fick lite pengar av dem innan jag åkte hem, haha dom är så snälla! Sen satt jag hemma ute på altanen i solen en stund och lyssnade på musik tills Issa skrev och jag fick gå och möta henne så drog vi hem till mig. Satte oss ute på altanen och drack iskall saft och spelade kort, och fortfarande var det hur varmt som helst ute!
Sen gick vi och kollade i min klädgarderob som Issa tydligen älskar :P Hon valde ut morgondagens outfit till mig, snäll som hon är, hehe.
Så nu har jag NÄSTAN nyss kommit hem efter att ha följt henne en bit, altandörren står öppen och ja bara njuter och kollar på film med engelskan som ja ska lämna in på fredag brevid mig. Haha, set va ja tjatar om att de e varmt, aja.. då vet nu iaf! ;)

Shopping

Var ju i stan idag, kan säga att jag brände upp alla pengar jag hade efter att varit på bio också, hehe..
men den är ju fortfarande bra, men blev ju lite tröh eftersom ja sett den så många ggr, men 3D va ganska fränt, bara att de gjorde lite ont i ögonen i början, men det gick över sen :P
Bilderna på kläderna jag köpt som ja tog själv är tagna med min mobil, så kvalitén är inte direkt den bästa, haha.
Kortbyxor - GinaTricot 149:-
Örhängen - Glitter 60:-


Spetslinne - H&M 50:-


Mascara - 90:- (extrapris)


Bikiniunderdel - GinaTricot 80:-


BH - H&M 149:-

Planer för imorgon

Gissa vad jag ska göra imorgon?
Jo, jag ska till Karlstad med Issa! :) haha inte så ovanligt kanske, men vi ska iaf shoppa lite, ska bland annat köpa bikiniunderdel till min överdel som jag köpte här om dagen. Sen blir det ju lite mer ;)
Efter det ska vi på bio, vi ska kolla filmen ja sett hur många gånger som helst typ, hehe.. jo Avatar, honhar ju inte sett den och den går ju i 3D så då måste man ju gå ;) hehe. Så det kommer bli en heldag i stan!

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår innan och efter vi spelade paintball..
haha hur kul som helst var de! men tur var att jag inte fick mer än två blåmärken, en vid röven och en på armen, haha! Detta måste göras om! :D
Issa och jag, sen David "över" haha ;)
Linda, David, Sabina, Emil, Kevin, Jag, Issa, Alex, Andreas, Lisa, Nathalie, Rasmus och Richard.
Alla går i klassen förutom Richard :P Detta är ett vackert kort på oss efteråt innan vi skulle hem.

Paintball

rubriken säger exakt vad jag ska göra idag mellan 15.00 - 17.00...
jag ska skaffa mej massa blåmärken och skrika med en del av mina klasskompisar, kul va?
HAHAHA jag e rädd! Vet inte varför, men jag är känslig mot skott som gör ont, (ganska självklart) haha,. Men de ska fan bli kul! hehe. Det är ju min första gång så..
ÖNSKA MEJ LYCKA TILL! :D

100512

Fint väder här i grums.. nää inte direkt..
det har regnat typ hela dagen och det har inte gett sig förän nu,  fast de regnar lite fortfarande.
Idag har det inte hänt speciellt mycket, Skolan var precis som vanligt, slutade med hemkunskapsprov om tvätt och så gjorde jag och Alex blåbärspaj som faktiskt blev god, medan Issa gjorde sin med salt ist för socker.. HAHAHHA!!
dör bara jag tänker på det, haha herregud.. xD
Efter skolan drog jag och Issa hem till henne och kollade på Top Model medan jag plockade hennes ögonbryn samtidigt, hehe. Så käkade vi lite nudlar, gööött :)  Vid halv 5 skulle hon in till Karlstad med sina föräldrar så då drog jag till pappa och hämtade lite filmer och Vecko Revyn som kommit.
Sen drog jag hem till mamma och har kollat på tv typ hela tiden och lyssnat på regnet utanför, hehe. Imorrn ska jag och Issa in till stan och shoppa lite, sen ska vi dra till Mikaela och vi drar hem senare på kvällen :)gött att vara ledig nu resten av veckan! :D
Ligger och läser Vecko Revyn just nu :)

Idag...

har jag målat småbarns ansikten :P hahah!
Klockan 2 idag fick jag, Issa och nåra fler från klassen redan sluta vid 2 för att vi skulle till Södra skolan och ha ansiktsmålning för de mindre barnen.. Det är typ nån speciell dag idag. Men till halv 5 satt vi och målade massa ansikten. Det var fjärilar, hundar, katter, solar, hjärtan m.m.
Ganska kul faktiskt :P Så jag och Nathalie i klassen ska göra ett reportage om detta, men tyvärr fick vi inte ta några foton, å vi blev lovade fika, men fick ingenting.. jävla skitskola! haha


I ♥ Bikinis

Jag är kääääär! Jag vill ha alla! :D så har jag typ en för varje veckodag eftersom jag har typ 4 stycken här hemma också! hehe


Sommarbio!

HAHA! till sommaren kommer ju (och i Maj) kommer ju skitkuliga filmer på bio som jag typ bara MÅSTE se :P




Beställt kläder från ELLOS


Igår, 100508

Ah, då är man uppe tidigt idag igen då.. därför tänkte jag fördriva min tid med att berätta om gårdagen :P
Jag var på loppis igår med mamma och mormor då, och jag hittade fatiskt ett halsband och en fotlänk som var handgjorde i silver, faktiskt jättefina :) och jag hittade ett bar jättefina svarta sandaler som tygligen Issa också har, fast ja inte visste om det HAHA!  Menmen, det var ett bra fynd iaf! Jag kom hem jämt efter 1 någon gång och hämtade mina pengar och åkte sen till Issa, vi spelade lite kort och sen var vi ute med Tyce lite, hehe. Satte på honom en mössa Issa gjort i syslöjden för länge sen, så himla söt, haha! Efter det tog vi bussen klockan 2 till stan.
Tyce med mössan på sig. sötisen!
När vi kom till stan kom Fredrik och Nicke och mötte upp oss, vi satte oss inne på Mitticity och pratade en stund och sen gick vi till Donken och käkade lite. Sen kom Kevin och vi drog hem till Fredrik och kollade på någon ful norsk film och käkade skitgod mat! :P Sen när klockan drog sig mot 7 så gick vi till UNO där det var UKM Länsfestival 2010, vi skulle kolla på Fanny när hon sjöng. Så vi väntade ett tag och kollade runt lite tills det började, och det var massa olika som sjöng olika saker, och dom var riktigt duktiga, men Fanny var ju bäst då! Såklart! :D
Sen efter hon sjungit så drog vi ut en sväng till Fredrik och Kevin som väntade på torget, vi drog till Donken och käkade glass och kollade om det gick någon bio, vilket det inte gjorde, haha. Så vi gick tillbaka till UNO och mötte upp Fanny och pratade med henne och drack gratisdrinkar. Sen kollade vi på resten av UKMs föreställning (eller vad det heter?) som var till 22.40 typ, men det var jättebra iaf! När vi kom ut så såg Fanny tydligen sina "bröder", alltså mörka människor, eftersom Fanny själv e mörk. HAHAHAHHA gud va ful hon e.. å hon bara skrattade hela tiden och vi fick ta ett foto på henne och två av hennes "bröder". Gud va rolig hon är. Men sen drog vi till bussen och åkte hem, jag var hur trött som helst så jag höll på att dö typ, hehe. Sen fick jag gå hem eftersom bussen bara stannar utanför Issa som närmast, och det var så kallt :( Men hem kom jag iallafall, hehe.
Men hade en jätterolig kväll! :)
Fanny och hennes "bröder"

Fanny när hon sjunger

Min garderob behöver fyllas på

Hittade en hel del fina plagg från GinaTricot! :) måste dit snart!

Passar mig?

HAHAHAH!
jag hittade ett linne som verkligen passar mig..
detta tecken gör jag nog dagligen,. haha, den ska jag fan ha! :P


Morgonpromenad

Idag vaknade jag alldeles för tidigt :( redan 07.30.. så jävla jobbigt!
Men vid 8 gjorde jag något riktigt oväntat.. jag gick ut och gick! haha, ner till Trulsen (badplats) till Lassehall och sen hem igen, det tog typ 35 minuter men det var faktiskt riktigt härligt! Solen sken men tyvärr plåste det lite för kallt,.
Menmen, just nu känner jag mig duktig i alla fall! haha :)
Lika lycklig som vanligt, fast klockan är jämt efter 8 på morgonen. hehe



Min dag:

tjosan
Efter denna veckan är jag verkligen skit trött.. SÅ JÄVLA SKÖNT MED HELG!!
Men dagen idag gick iaf snabbt, dagen började med muntlig nationellt i matte, sen hade vi kort engelska och lyssnade efter det på en Polenredovisning. Ganska intressant, men eftersom detta går varje år så vet man redan allt, haha så det är inte helt lika roligt längre :P
Men sen hade vi lunch och efter det var det bara klassråd det sista, så dagen slutade typ 12.15 eller något. Snacka om skönt! Så vi drog hem till Frida snabbt och kollade på hennes nya hamster (haha! xD) Bertil som är hur söt som helst :) Sen åkte jag och Issa ner och solade 20 minuter, jätteskönt!
Sen va vi hemma typ nån timme innan vi drog till badhuset och badade några timmar med Issas kusiner Amanda och Linnéa, så satt vi i bastun och badade bubbelpool, i slutet låg vi bara på en varsin madrass i stora bassängen och pratade i typ 40 min :P hehe. Sen gjorde vi oss iordning och drog hem till Issa, kollade lite i klädkatalogen från Ellos och käkade sen kyckling! mums!
Sen drog vi hem till mig, Issa tog sängen och jag soffan i mitt rum och vi kollade på Jorden runt på 80 dagar och bara myste å grejjade på datorerna, blev så jääävla trött, haha. Så vid 21.30 fick jag skjutsa hem henne och fy va kallt det är ute! :(
Jag vill ha värme, det är fan MAJ!!! *snyft* Ge mig mera värme för helvete! Men nu sitter jag iaf i mitt rum som är ganska varmt och ska sova nu, är dödstrött! Och imorgon ska jag med mormor och mamma på nån loppisgrejj.. HAHAH låter det kul? nää, inte direkt... men de e gött att bara gå runt å ta det lugnt, hittar man något så betalar ju min mor :P haha ibland iaf,.
Men sov så gott allihopa!
Godnatt!

100506

Ja nu är det en helt ny dag då!
Igår efter skolan hämtade jag Mikaela på busstationen och sen drog ja, Issa och hon  och målade gipsfigurer (eller vad det är?) hehe, lite tantvaring? näääh! vafan de e ju kul ;)
så vi spenderade typ hela våran dag där :P Men tyvärr gick ju tiden för fort och Mikaela skulle ta 8 bussen hem.. och när hon åkt blev det hem och plugga. Känner mig lite stressad nu eftersom jag ska göra klart mitt arbete om Thailand OCH om 80-tals mode tills imorgon... tur att jag redan gjort en del, men ikväll får jag jobba stenhårt!
Men innan det blir jobb ska jag hem till mormor och käka hennes berömda soppa ;) hehe, sen kanske jag får en slant? vem vet? haha, jag behöver verkligen pengar nu... och jag behöver verkligen lära mig SPARA!
Men nu ska jag värma mig en kopp nyponsoppa och försöka vakna till lite mer innan jag ska till skolan.
See u later!
Chiao!
Bild från gårdagen när vi målade

BIO

Var på bio igår med pappa (haha fult att de det en tisdagskväll)
Men vi gick på Iron Man 2 iaf och den var riktigt bra! :) så den rekommenderar jag verkligen att se!

Miss you ♥

Idag var det sista dagen Gulliver va hos oss då :/
Ulrika (hans riktiga matte) kom och hämtade honom idag, efter 4 år som han bott här så ska han hem till henne igen. Och det är ju inge kul, saknar hans springande i hallen och hans kurrande, han jamande och tiggande efter mat.
Känns förjävligt om jag ska vara ärlig, fast som tur är är det ju inte sista gången jag ser honom.
Älskar dej min skrana tjockis, du kommer alltid vara speciell för mej ♥

Dagens outfit


RSS 2.0