2 dagar i Göteborg

Har ju varit i Göteborg som ni vet, och har inte orkat skriva förän nu, men ni får stå ut :)
Men gick upp vid 8 onsdag morgon och klädde på mej å så, orkade verkligen inte sminka mej, haha.. Sen bar det av till buss/tågstationen men då kom jag på att jag glömt mobilen hemma (hur kunde ja?!) så vi fick vända, skulle inte klara mej utan den, haha.
Men vi kom dit iallafall och hann med bussen, tågen kunde ju inte gå på grund av allt regn som skapat översvämmningar och så vidare. Och fatta va jobbigt det var att sitta helt stilla i bussen i 3 timmar typ.. åh.. men jag satt och dunkade en älsklingslåt :) Fast när vi var framme hade mina fötter svullnat lite :s hemskt ellerhur? men så kan de ju bli om man sitter stilla väldigt länge, så jag fick inte på mej mina klackisar.. fuck off! Så det blev tygskorna, till och med dom satt trångt, haha.
Och så gick vi från stationen till hotellet som låg en bra bit bort, så jobbigt att dra på dendära väskan.. och väl inne på hotellet så var det fel på hissen, så vi fick ta trapporna upp, jag trodde fan min rygg skulle döda mej eller något. Men de va så skönt när vi väl kom in på rummet, mamma hade köpt med cider som vi satt och drack, alldeles iskall (de va skitvarmt ute). 
Efter ett litet tag när vi bytt kläder och så + att jag sminkat mej så drog vi ut på stan och shoppade lite, så käkade vi på PizzaHut som va skitmumsigt, sen blev det mer shopping. Och mamma betalade allt, gött! Och senare på kvällen var vi ute och gick och på hemvägen hämtade vi med oss mat fån McDonalds :) Så blev det tv på rummet... kollade på CSI eller va det heter. Sen somnade jag superskönt, fast jag pratade i sömnen, hahah.
På morgonen väckte mamma mej halv 9, jobbigt! Och medan hon duschade somnade jag om, haha.. men vi gick iallafall och käkade lite frukost innan vi gav oss ut på ännu en shoppingtur, men innan dess hade vi checkat ut från hotellet och låst in våra väskor vid stationen.
Och denna gången shoppade vi mycket mer också :) mamma med dessutom, haha.. Och efter det tog vi oss en tur till Liseberg, vi var inte där så länge men vi hann iallafall kolla runt lite, var skitmycket folk där, haha (beror mycket på Gothia cup). Var och kollade en snabbis där Michael Jacksons handavtryck är, och det var massvis med gosedjur och rosor där :)
Men efter vi vart på Liseberg så gick vi till en kinaresturang och åt, supergott! mums! Så vi satt där ett tag och åt å pratade innan vi gick till tågstationen, och det tog sin lilla tid, haha. men där satt vi och väntade på att våran buss skulle komma, och medan vi väntade satt jag och läste FRIDA tidning och käkade några gifflar :) 
Sen var det ju denna tråkiga resa hem igen.. men bussen på väg hem var mycket bättre, sköna stolar och AC, superbra! Men hemresan gick mycket snabbare än på väg dit, haha tack o lov! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0