Mamma Mia!

Haha, nu är jag hos mamma :)
sitter och kollar på Mamma Mia och bara längtar efter sol, hav och utomlandslivet! =D
Käkade lussebullar förut, skitgott ;)
1:a advent idag ju!



Update from Australia

Nu har vi fått mer information från Australien om hur vi ska göra och sånt,.
Vi ska bo hos Inga-Britt och Jack från den dagen vi kommer dit till 2 januari, sen ska vi bo på ett ställe som heter Lakes Entrance i fem nätter och det hade Inga-Britt bokat till oss, så det blir väll ett hotell där.
Sen ska vi också helt säkert nu flyga upp till Sydney =D
LÄNGTAR!
Lakes Entrance



Bilder från möhippan!

När Mikaela kom in i rummet där vi gömt oss :P




Jessica, en glad Linn och en överraskad Mikaela


Mikaela halvt iordning  xD




HAHAH hon blir sminkad av Linnea xD och gapar, väldigt... snyggt xD




=D sminkad




Jessica, Emma, Linn och Diana


sexiii


Här målar hon av Timmy samtidigt som hon besvarar frågor om honom xD


resultatet xD


Sen locka de håret på henne :P


Tog på henne en kjol xD




haha slöja och sånt xD




bakifrån :P


framifrån :P




En glad Mikaela =D <33


Mikaela och hennes mamma xD


hahhaha


Madde, Diana och Frida =P


Jessica, Diana, Issa och Linnéa =D<3


Linn, Mikaela och Frida x'D hahah!

MÖHIPPA!!!!

HAHA möhippa idag då! :D
Gick upp klockan 9 idag och gjorde mej iordning för jag och Issa skulle till Säffle, planera lite inför möhippan som vi skulle ha för Mikaela, eftersom hon ska gifta sig!! :D Men det kunde jag ju inte skriva tidigare.. eftersom det var hemligt ;) haha.
Men nu kan jag äntligen skriva om det :D klockan 11.00 skulle vi samlas hos Ulrika, Mikaelas mamma och planera och göra iordning lite :) Flera av Mikaelas andra kompisar var också där :P
Jessica, Diana, Emma, Linn, Linea, Frida och Madde och vi stod alldeles tysta i ett rum när hon kom och hon hade ingen aning om detta :P haha så kul när man såg hennes min när hon kom in i rummet, hon vart jävligt överraskad och glad!
Sen gick vi ner och åt korv xD så fick Mikaela byta kläder som hon va såååå fin i xD HAHAHAAH! Sen skulle hon måla av Timmy och svara på frågor om honom som vi redan fråga han :P tror hon hade ganska många rätt :P ahah. Så det var faktiskt kul, sen drog vi till köpcentret och hon fick sälja glögg och lite sånt för att tjäna in pengar XD de va ganska kul, haha.
Sen drog vi hem, och klockan va bara 4 på dagen å vi drack oss fulla och hade skitkul xD haha jag issa och Linnea var på toa flera gånger å skrattade å hade kul, (självklart me dom andra också) :P Senare skulle vi till Karlstad, vid halv 8 typ, så vi var bra dragna allihopa xD haha. Så Filip körde in mej, Linnea och Jessica och vi gick på toa på tågstationen också xD hahahah IGEN!
Sen drog vi till Kebabhouse och väntade på de andra där och dom kom efter ett tag, så vi beställde mat och käkade där och sånt, jättekul hade vi xD Snacka mycket med Linnea och lärde känna annat folk bra och så :) Senare så skulle vi ut på äventyr igen så vi gick ut och Mikaela fick klippa kalsonglappar och dansa xD Sen drog vi till nöjesfabriken för att fortsätta fira och så, men tyvärr kom jag inte in.
Försökte med allt som gick men dedär jävla vakterna va ju så jävla sepe.. som tur var så var Ulrika och Leif i stan så de körde hem mej och Diana, och hon var också verkligen super snäll och så! :D Men lite missnöjd var jag ju med att ja inte kom in på nöjes.. hade vart så jävla kul!
Menmen, ska typ sova nu, för jag är dödstrött xD
gonatt! :)<3
Bilder å Videos kommer imorrn :P

Kvällens outfit

Sammetsklänning - Cubus
Svarta strumpbyxor - H&M

Julpynt

haha vet ni va jag gör?!
JAG JULPYNTAR!!!! :D
pappa åkte nyss å jobba å ja ska stryka gardiner å sätta upp i vardagsrummet och sätta upp kulor i fönstren och lite sånt :P
haha jag gillar att sysselsätta mej på kvällen :P

091127

Tjenna
tänkte inte skriva så mkt..
men har nyss kommit hem från skolan ny typ.. elr ah, kom hem 5 över :)
ska käka lite nu och ta på andra kläder sen vid halv 3 ska jag ner till Säffle så har vi dans från 3-5 och sen 6-8 typ :)
har ju missat ganska mkt för att Mikaela vart sjuk osv.
och jag är så jävla trött! åh
aja, ska käka nu, hejsvejs :)<3

Shopping

Åkte in till stan idag med pappa och Issa :)
fick att tag på lite grejjer :P haha =)
Tröja och skärp från GinaTricot


Sammetsklänning från Cubus

hahaha fult.. :P


My day: (långt inlägg)

Har inte blogga på ett tag nu XD hehe, men har fan inte orkat ngt..
Idag vaknade jag 07.00 och hade en jävla jullåt på hjärnan hela jävla morgonen xD fixade mej och sen fick jag skjuts till skolan av pappa, började dagen med att ha bild där jag höll på med mitt tryck som jag ska trycka på en tröja, hade tyvärr inte tröjan med mej men jag började med något annat konstigt när man ska använda kalla och varma färger :P haha.
Efter de hade vi SO, vi skulle fortsätta med geografin men det kom vi inte så långt på heller, det är så jävla svårt med grupparbete å skit.. åh, ja får damp typ... vi skriver om Sydstaterna och ska redovisa det på PowerPoint nästa torsdag. Som sagt, jag, Issa och Frida satsar på MVG med målet är VG :P få se hur det går.. det känns som jag jobbar självständigt hela tiden (vilket ja nästan gör) hehe.. menmen xD Ska ta med datan imorrn så vi kan skriva där :P
Efter SO:n var det lunch.. Äcklig mat, förutom att de va risgrynspudding med jordgubbssylt som var hyffsat god :P Gick med Sabrina, Mimmi och dom under lunchen, :)
Sen hade vi svenska, vi skulle göra ett nationellt prov som förra terminens 9:or gjorde, så detta gällde ju inte oss, vi skulle se på en bild och utifrån den göra en novell och komma på egen rubrik.. kändes inte så bra.. är så jävla kass på noveller.. iallafall när jag gör dom första gången xD Sen fick vi reda på nått "test" vi gjorde, man skulle läsa olika grejjer och göra uppgifter, sen en anan dag fick vi 2 frågor från det men d essa va svårare och sånt, man kunde få 0, sen från Nivå 1 till 3.. 3 är ju bäst.. och vem fick de? JO JAG! :D känns bra, riktigt bra!  Det känns alltid skönt att man ä bra på ngt :) Läste lite bok sen slutade vi, men hade en lektion kvar som var 2 timmar.. uh..
Då hade vi alltså... Kemi och Fysik.. uh, jag hatar de! USCH! Speciellt fysik, det är för mycket tänkande för mej xD fattar ingenting om atomer, strålningar, elektroner och så vidare.. och det är ju precis de ända vi babblar om, hoppas vi inte har prov i de bara.. då dör ja.. verkligen! Men vi hade det i en timme, och ja dog.. Sen hade vi en timme Kemi, men ja va duktig och lämnade in min lapprapport, hehe duktiiii! Sen labbade jag och Issa, men hur fan gick inte de? hon fick nå jävla Jod i ögar elr vafan de nu heter.. så det började svida och hon klagade, ja skratta å ingen annan brydde sej :D som vanligt då. Stackars liten asså XD Men det gick bra sen :P
Sen vi gick hem och de regnade och blåste som fan, vi gick som idioter med ett paraply som nästan höll på att blåsa iväg.. jävla äckelväder! Sen drog jag hem, hämtade blommorna hos Linda som klassen sålt för klassresan, jag sålde för 2015:- och kommer få en biobiljett XD haha men sen kom mamma och hämtade det som hon kunde lämna ut och de så resten fick vara kvar här, de e ju pappas, farmors och min fasters :)
Gjorde mej iordning sen och pappa skjutsade mej till Issas morbror eftersom lilla Amanda fyller 2 idag, grattis till henne! :)<3 men typ direkt när jag kom så så åkte vi ner till Salong City för Issa skulle snygga sej i håret, så jag fick sitta och läsa tidningar i nästan 1 timme typ innan hon blev klar xD och det blev JÄTTEFINT! Hon passar verkligen i blond med bruna slingor! :P Då var klockan halv 7 och hennes mamma hämtade oss och vi drog hem till Amanda igen och käkade lite kakor och gick runt med henne :P var annat folk där också :) Tjugo i 8 så gick jag hem och började göra iordning tacos som vi skulle äta, lite udda att äta de på onsdag, brukar va fredagar eller lördagar :P haha. Pappa kom hem och vi käkade och nu har vi typ nyss tagit fram ljusstakar och dörrkrans (som han beställde av mej) och lagt fram, blir nog lite mer imorgon efter att vi vart i stan :)
Men nu orkar ja inte skriva mer :P Ska typ sova nu ;P kolla lite på film innan tror jag och sen sova sött :P
GONATT <333333
Issa på Fysiken xD lika glad som alltid :P Så är hon verkligen varje lektion, framåt och uppmärksam
Kladdet Issa fick lite i ögat på Kemin xD hahah gööööött

091123

Sitter och läser just nu :P
En shopaholic i New York och det är den andra boken (mamma beställde hem den förra veckan åt mej) och jag som nyss läst ur den tredje xD haha smaaaart
Är riktigt trött så jag ska lägga mej typ nu.. tror ja drar till mormor och morfar imorrn efter skolan, dessutom är skoldagen imorrn ganska okej :)
Och idag har ja pratat med lärarna så ja rider inte längre på torsdagar (YESS!!!) utan jag ska ha bild istället :) eller ah, ridning var ju ganska kul, men de ä ju inge kul att knappt få luft.. hehe
nej men nu orkar ja inte skriva mer :P men kommer bjuda på en gammal bild sen jag var i Spanien i februari detta året ;P haha xD
Gran Canaria  09-02-13

Små dansare

haha, asså hur gamla är de egentligen?
men de dansar faktiskt sjukt bra för att vara så små :P

Lussebullar

Mums!
Har precis bakat lussebullar, så himla goda blev dom! :D
lite tidigt för sånna egentligen, men vem bryr sig? :P haha

Hade jag pengar så...

skulle ja köpa detta..
åh..

Haha, så jävla bäst!

HAHAHAHAHHA
fan va jag älskar denna xD


Har tråkigt

jag har så tråkigt just nu!
åh!
Försökt ge mej på engelskan men det känns ganska lönlöst :P
Sitter och kollar på Johan Falk nu och har nyss käkat typ.. är så mätt så ja mår dåligt nu ;/ blääää
har värsta lust att lägg mej nu och bara sova men de orkar jag inte :P haha ska dricka lite energidryck sen så jag blir pigg, ska kolla film på 4:an 21.25 sen och efter det blir det nog att sova.
Och imorgon ska jag, Fia och mamma baka lussebullar xD normalt? äsch, skit samma... de ä ju gött för helvete.. ;D haha.
Längtar till nästa vecka, ska tvinga pappa med mig till stan och shoppa lite.. måste ha något, ja börjar fan bli desperat nu! Finns ju så mycket fina kläder jag vill ha just nu, men pengar räcker inte till och mina päron har ingen lust att betala, eller jo, pappa.. eller helst inte säkert.. men han gör det :D haha
men nu ska jag kolla på filmen, hejdå! <3

Känner mej duktig

hihi, känner mej så duktig idag :D (y)
jag och Fia har gymmat och simmat idag i sporthallen och det var verkligen skönt, förutom att min arm kliar, där jag tagit sprutan och jag får damp xD
Men nu är vi hemma och bara tar de lugnt, har hyrt två komedi filmer som vi håller på att titta på :P

Vaken!

Tjenna!
ja är vaken nu ja! :P
Vaknade klockan 08.30, så jävla typiskt mej xD
aja skit samma, ska snart gå ner och duscha, tror faktiskt ingen är vaken just nu :o men det borde ju nån va..
hehe
Ska bli gött sen å träna och så, och ja är inte sp öm i armen längre efter svininfluensasprutan sp det är ju också bra xD
En annan sak - jag är så jävla shopping sugen!
ja får damp snart! ja måste ha mera kläder! Känns som jag inte har något i garderoben längre :o allt fint bara försvinner och den skriker efter nytt :D så ja får åka in med pappa till veckan (y)
Föressten, jag är ju medlem på GratisBio och har fått presentkort på vilken affär jag vill! :D haha, det är bara 50:- men HELVETE va ja kämpade för att få ihop de xD
aja, nu orkar ja inte skriva xD
hejsvejs! <3

Morgondagens planeringar

Dra till sporthallen 10.30, gymma och simma med Fia
Sola solarium
Ut och gå
Haha, vilken dag :) ska va duktig, ja å Fia!
hahah

Vill ha - lista


R.I.P

Stackars Tarzan..
pappa ringde nyss å sa att han är död :( xD
nu är han nerspolad i toaletten

091117

Tjenaaaaa!
Fan va jobbigt med skola idag! Men på slöjden blev jag iallafall klar med mitt linne/klänning eller vad man ska kalla det. :P haha. Ska börja brodera nu xD
Igår skrev jag också en ny novell på 20 minuter eftersom jag fick underkänt på den första jag skrev :P så duktig är jag! Men nu hoppas ja det blir bra!
Idag var Issa sjuk från skolan också, och Frida stack hem efetr första lektionen, men vi pratade med Johan  först! HAHAHAHAH!!! Vi fick lite hjälp med SO:n ännu en gång fast nu flytta han från inlämningen till Fredag, GÖTT!
Annars har dagen vart bra, ja har jobbat på, förutom på matten (och det är ju prov på torsdag ;o) Illa... hehe. Och imorgon ska klassen ta spruta mot svininfluensan.. hoppas jag inte får ont.. usch.. Fia har ju ont i armen så..
Aja, nu sitter jag och kollar på House och sen ska jag lägga mej å läsa och sen blir det sova :)
pusstjaaaa <3

091115

Morrn!
Asså fan va ja e trött..
la mej vid halv 1 igår men vem fan väckte mej? jo pappa. halv 4 på morgonen/natten knackade han på mitt fönster å ja höll ju på att dö, jag visste ju inte att de va han.. idioten!
Han hade ju vart i stan och glömt jackan med nycklarna i där ._. men ja släppte in honom, sen somnade jag 5.. kunde verkligen inte somna om på direkten. Och ja vaknade 10 idag. å ja e trött :)
vet fan inte va jag ska göra idag men jag ska snart äta frukost och sen hoppa in i duschen om någon timme :P och ja undrar... the sims 3 ligger här, och ja har knappt spela de ngt.. kanske borde ja göra de en snabbis xD HAHA!
nej men nu orkar ja inte skriva mer :P längtar till ikväll! DANS! <3 men de ä fan mkt att komma ihåg :o
kram på er alla!



Dansshow!


Dagens låt:

A-ha - Take on me

Dagens outfit:

Pälsväst - Vila (lånad av Issa)
Svart tröja - Gina Tricot
Lackleggins - Gina Tricot
Klackskor - Skopunkten

Fest i stan

Var ju på fest i stan igår hemma hos Fridag :)
körde ölspelet med nåra av Fridas vänner oxå, hade jätte kul å skratta å pratade :) Sen kom det några killar och gjorde sällskap i spelet, haha :D
det var kul att träffa nytt folk :)<3
Adde, Emelie och Emma
Emelie, Emma, Josefin och Sara (bakom Issas hand xD)


Emelie, Emma, Josse, Sara och Issa
Issa, Alex och Adde


Adde, Emelie, Emma och Sara

ÄNTLIGEN HELG!

Äntligen är det helg! :D
Och dagen idag har vart bra faktiskt! :)
så nu är jag ledig resten av dagen, lördag, söndag till och med måndag är jag ledig ;) hehe
Och ikväll blir det stan och ha kul med Issa Frida och många mer :) ska bli roligt :D
Men helvete vad jag har saker att göra tills nästa vecka... och då menar jag om skolan.

Tränat idag

Stack till gymmet med Fia vid 5 idag :)
ja måste faktiskt säga att de känns ovant att det är JAG som vill gymma å tvingar med henne och ingen annan mej! :o
hehe, duktiiiig Louise!
Men vi va där i typ 1,5 timme. Sprang lite på löp bandet och körde benpress och lite mage.. HAHA träffade min kusin Robin där också xD kul :P
men nu känner jag mej duktig! :)

Dagens låt:

Darius & Finaly - Do it all night

Planer för resten av kvällen

gaah, trött trött trött!
vart en tråkig skoldag idag som vanligt :P haha
men direkt efter drog ja hem å senare kom Issa och vi började måla om min spegel till vit :) men måste måla den igen, det svarta syns ju lite igenom, men det blir imorgon.
hahah sen tände jag och Issa levande ljus och la oss i min säng xD vid kvart över sju följde jag henne halvvägs hem till henne, när ja kom tillbaka hade pappa gjort pannkakor, så nu ä jag fan mätt.
Men resten av planerna för kvällen:
Kolla på Transformers 2 med pappa (på hans begäran :P haha)
Duscha
Kolla lite tv/läsa bok
Sooooova!

091110

tjenare
ja vilken dag :)
fick dra på min TUNGA dator till skolan idag, ja orkade inte hämta den efter skolan för ja skulle till mormor och morfar direkt efter skolan och jobba lite på SO arbetet som ska vara inlämnat nästa onsdag.
Men skolan började med syslöjd.. men idag var det inte så skitkul.. kom iallafall på vad jag skulle göra för tryck på den fula tröjan :P haha det blev en rosett :) filt.. men aja.. om jag låtsas att ja gillar de kanske ja får bättre betyg xD
sen gick resten av dagen, skittråkig :) och ja blev hämtad av mormor vid skolan så ja kom dit å käkade å kolla lite film, sen gjorde ja lite på SO:n.. uh! blir så trött på de.. sen vid halv 7 orkade ja inte mer å de skjutsade hem mej... (200:- rikare) haha.
Pappa har varit på nått mötegrejjs på skolan, så han borde komma hem snart :) och just nu kollar ja på Plastikkirurgerna och sen vid 9 ska jag möta upp Issa en snabbis.. sen blir det hem och läsa lite,. sen sova :)
kram

köpt ÄNNU en bok ;)

haha ja e fan galen :P
va inne på Akademibokhandeln i Mitticity och köpte mej ännu en bok av Sophie Kinsella, En shopaholic får en syster, nu har jag bara två böcker kvar att köpa :)
Köpte ju filmen En shopaholics bekännelser igår också så nu har jag den också :P haha

Lunch med mamma i stan

Åkte in til Karlstad idag med Issa och Frida efter skolan :)
jag och mamma skulle luncha på MaChé, super gott där!

Fars dag! ♥

Idag är det fars dag då :)
ska med till Fias farmor och farfar nu :s ÅÅÅH! så jävla tråkigt.
Vid 3 ska vi till mormor och morfar och sen ska ja till dansen.
men vi kommer inte ha Mikaela så allt kommer väll säkert bli slappt.. aja..
Men efter dansen ska jag ju till pappa och då ska han få sitt paket :)
I lova you daddy <3

Michael Jackson This is it

Jag och Issa va på bio igår :)
fick äntligen se Michael Jackson filmen/dokumentären och den va såååååå bra..
lite lång men jag gillar den! :P
<3

Lite vill-ha från H&M


091106

Tjenare!
Shet va jag är trött idag! ;o
kollade ju på MTV igår tills klockan va 12 typ, sen skulle ja upp 07.00 så ja är helt död typ xD
Skolan började med Livskunskap där vi ska skriva om droger å skit, men vi gjorde typ ingenting, HAHAH! Sen hade vi idrott, men de missa ja för jag hade föräldrasamtal :P Men inga problem som vanligt, ja har bara bleve bättre å bättre ;) xD
Sen va de engelska, vi kolla på den tråkiga filmen som ja inte vet va den heter, men harry potter är med i den.. när han va liten då, och han spelar inte Harry xD Så skrev vi ner ord som vi skulle ha i läxa till nästa fredag, sen sluta vi.. hade lunch, äckligt,. så jag åt smörgås :P
vi gick in, så kom Nettan (Lindas mamma) och vi fick rösta om vi ville till Danmark eller Spanien på skolresan.. gisa va de blev...
*trumvirvel*
SPANIEN!!!
Fyfan va gött säger ja bara! 15 mot 6 blev de, haha :P så nu ser ja verkligen fram emot resan ;)
HAHAHA å en annan sak, innan ja sluta gjorde jag Kemi prov... de gick åt helvete :P jag kan ju fan ingenting xD

MTV Music Awards

någon mer än bara jag som ska kolla ikväll? :)
21.00

Nörd? OJA!

hahaha... rubriken säger allt.. ja har bleve en riktig nörd ;o
men inte vilken nörd som helst.. utan boknörd..
fan va stört :s men de går inte att hjälpa :D jag ÄLSKAR Sophie Kinsellas böcker, iallafall som som börjar på "En shopaholics..."
jag är totalt galen. men dom är så bra xD Har två, men ja vill ha de andra tre :P och filmen också för den delen. (det är ju inte nördigt, den gillar alla :P)
Dessa har jag:
Detta vill jag ha:

Louise varje morgon typ..

HAHAHA se hur jag ser ut nästan varje morgon x'D
ja försöker ju se pigg ut, :P haha

091103

Tjenare!
Lite dåligt med blogg, men ja orkar ju fan inte :P
Jobbigt me skola idag, men ja slapp åka skolbuss, morsan skjutsade mej :P Började med slöjd och jag satt i 1,5 timme och försökte komma på va jag ska göra för tryck på linnet som är hur fult som helst :P Någon som har förslag på va jag ska göra för något? de ska va vitt på rosa tyg.
Aja, jag orkar inte berätta mer om skoldagen, men ja hängde med Issa hem idag och va där ett tag innan mamma kom å hämtade mej, kom hem å käkade lite, va så jävla mätt asså.
Sen kolla jag på Plastikkirurgerna på tv4+ och jag har fan börjat älska dedär programmet på något sätt :P Men nu ska jag duscha och efter de läsa lite bok :) tjarååå! <3

Bygga om sin fru?

eeeh..
är inte detta lite sjukt? xD
Stackars kvinna egentligen, han gjorde ju om henne snyggare för hon va tydligen ful, men de som e en fördel är väll att hon blev ju snygg, hahaha! xD
men lite sjukt äre egentligen.. enligt mej då.
http://aftonbladet.se/nyheter/article6047643.ab

Dagens låt:


091101

1:a november idag :)
heheh, närmare till Australien å Thailand! :D
men skit samma.. vaknade vad halv 10 idag, och min näsa vill ingenting å ja har mer hosta.. orkar inte va sjuk nu ju, vafan!
menmen, jag sitter och väntar på pappa nu som är å gymmar på Gruvön (hans jobb) för när han kommer hem ska vi måla min vägg och inne i garderoben/sminkhylla :P ska bli kul å få de gjort.
Men igår då? va hände då? på halloween ;D
nej men de hände inte så mycket, gick och mötte upp Sabrina vid ICA och köpte godis till kvällen, sen gick vi ner på grums å in på HappyStation (där man hyr film, för dom som inte visste de xD) och ja hade tydligen en film till godo så ja hyrde den gratis istället :D (y)
Så gick vi och pratade, tog lite omvägar hem :) Till slut kom vi hem, så ringde Issa och hon skulle komma en sväng, haha ah så kom hon xD fast vi stod bara utanför och pratade.
Så gick vi till Lindas hus eftersom dom har klasströjorna, fula. som ja skrev igår. sen följdes vi åt till lekparken och stod där en stund.. sen drog Issa å jag och Sabrina gick hem igen och kollade på filmen Teeth och den va lite mer... bradålig på nått sätt haha hon vågar ju inte se skräck ;) så det blev rysare/komedi. men den va okej, bara att ja inte fatta så mkt ;o ibland iaf.. xD
Efter de satt vi och kollade runt lite på datan och de slutade med att vi kolla på filmen The last house on the left och den är ju inte så jätte läskig så de gick bra xD vi hann typ bara kolla på halva sen kom hennes brorsa och hämtade henne :)
det hände igår xD kul.. hehe.
Nu orkar ja inte skriva mej, hejdå! :)<3

RSS 2.0