091101

1:a november idag :)
heheh, närmare till Australien å Thailand! :D
men skit samma.. vaknade vad halv 10 idag, och min näsa vill ingenting å ja har mer hosta.. orkar inte va sjuk nu ju, vafan!
menmen, jag sitter och väntar på pappa nu som är å gymmar på Gruvön (hans jobb) för när han kommer hem ska vi måla min vägg och inne i garderoben/sminkhylla :P ska bli kul å få de gjort.
Men igår då? va hände då? på halloween ;D
nej men de hände inte så mycket, gick och mötte upp Sabrina vid ICA och köpte godis till kvällen, sen gick vi ner på grums å in på HappyStation (där man hyr film, för dom som inte visste de xD) och ja hade tydligen en film till godo så ja hyrde den gratis istället :D (y)
Så gick vi och pratade, tog lite omvägar hem :) Till slut kom vi hem, så ringde Issa och hon skulle komma en sväng, haha ah så kom hon xD fast vi stod bara utanför och pratade.
Så gick vi till Lindas hus eftersom dom har klasströjorna, fula. som ja skrev igår. sen följdes vi åt till lekparken och stod där en stund.. sen drog Issa å jag och Sabrina gick hem igen och kollade på filmen Teeth och den va lite mer... bradålig på nått sätt haha hon vågar ju inte se skräck ;) så det blev rysare/komedi. men den va okej, bara att ja inte fatta så mkt ;o ibland iaf.. xD
Efter de satt vi och kollade runt lite på datan och de slutade med att vi kolla på filmen The last house on the left och den är ju inte så jätte läskig så de gick bra xD vi hann typ bara kolla på halva sen kom hennes brorsa och hämtade henne :)
det hände igår xD kul.. hehe.
Nu orkar ja inte skriva mej, hejdå! :)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0